Skip to main content

3 julmarknader i 1 -Hildesheim, Hannover & Braunschweig

Pris från:
4 295:-
Dagar:4
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro- väg- och färjeavgifter.
  • Tre nätter med del i dubbelrum på Van der Valk Hotel Hildesheim.
  • Middag på hotellet, dag 1 & 2
  • Frukost på hotellet, dag 2,3 & 4.
  • Guidad stadsvandring i Hannover.
  • Entré till Autostadt Wolfsburg.
  • Möjlighet till inköp max 25 kg/person.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Njut av pittoreska korsvirkeshus, magiska isshower & förtrollande julstämning på tre olika julmarknader under en och samma resa. Vi bor flott på Vand der Valk Hotel Hildesheim, med julmarknaden precis utanför dörren.     

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – Hildesheim (53 mil)
Efter upphämtning går resan mot Öresundsbron som leder oss över till Danmark. I Rödby tar vi färjan till Puttgarden. Väl framme i Tyskland fortsätter vi resan via Lübeck och Hamburg. Vidare har vi inte långt kvar till Van der Valk Hotel Hildesheim där vi checkar in för tre nätter.  På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för att äta en gemensam middag. Resten av kvällen spenderas på egen hand. Vi bor mitt på marknadsplatsen med julmarknaden utanför dörren.  

Dag 2 – Hannover (3,5 mil)
Efter en god frukost samlas vi i bussen för att åka till Hannover. Hela dagen spenderas på julmarknaden. I centrum finns mycket intressant arkitektur och en lokalguide visar oss runt. Hannover har ett stort utbud av sevärdheter, butiker och restauranger. I kvarteren runt Marktkirche ligger den traditionella julmarknaden. Strosa runt i egen takt och njut av den gemytliga och magiska julstämningen. Sen eftermiddag åker vi tillbaka till vårt hotell. Kvällen spenderas efter egna önskemål. Julmarknaden breder ut sig utanför hotellet och har en uppsjö av tyska och juliga delikatesser som vi varmt kan rekommendera. 

Dag 3 – Julmarknad i Braunschweig & Autostadt i Wolfsburg (9 mil)
På resans tredje dag utforskar vi den medeltida staden Braunschweig, den största shoppingstaden i regionen och med ett brett utbud av butiker. Glöm inte att stanna på julmarknadens välkända Meiers Mandelbränneri, som innehar världsrekord i mandelbränning för hand. Här kan du se Herr Meier tillreda mandlarna och sedan köpa dom alldeles varma – och utsökt goda! Drick även en Mumme Bier som är en av Braunschweigs specialiteter. Vi samlas åter i bussen och avrundar dagen i ljuvliga Autostadt Wolfsburgs Vinterland där vi njuter av julshopping och isshow. -Ett minne för livet! Vi besöker även deras Oldtimermuseum med gamla välbevarade bilar. Efter en givande dag åker vi tillbaka till vårt hotell i Hildesheim. 

Dag 4 – Hemresa (53 mil)
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och påbörjar hemresan. Vi får möjlighet till inköp vid någon gränsbutik innan det är dags att ta färjan från Puttgarden över till danska Rödby. Framåt kvällen är vi åter vid våra hemorter, efter en upplevelserik och oförglömlig julmarknadsresa.


*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/12Buss3 julmarknader i 1 -Hildesheim, Hannover & BraunschweigMer än 84 295:-BokaMer information

Hotell

Van der Valk Hotel Hildesheim

Van der Valk Hotel Hildesheim

Van der Valk Hotel Hildesheim är beläget vid det historiska salutorget. Bakom den listade korsvirkes- och Rococo-fasaden erbjuder detta 4-stjärniga hotell 110 individuella rum, pool, bastu, gym och sa...