Skip to main content

Aerö -Dansk, klassisk julstämning

Pris från:
3 595:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro- väg- och färjeavgifter.
  • 2 nätter på Aerö Hotel inkusive frukost.
  • 2 rätters middag, Aerö Hotel dag 1.
  • Klassiskt Danskt julbord med underhållning Aerö Hotel dag 2.
  • Fri dryck till julbordet (husets öl, vin & vatten) i 3 timmar dag 2.
  • Utflykter till julmarknader enligt programmet.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Njut av den underbara julstämningen i Danmarks förmodligen vackraste medeltida handelsstad. Kullerstensgator och gränder med färgglada och välskötta hus, ger den perfekta miljön för årets mysigaste julmarknad. 
 

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Aerö (23 mil)
Efter upphämtning går färden via Öresundsbron, Stora Bältbron och fram till Svendborg på Fyn. Vi kör ombord på färjan och här finns det möjlighet att köpa en enklare lunch. Båtturen till Aerø tar cirka 75 minuter och går genom den vackra danska Övärlden. Väl framme på den lilla sagoön åker vi vidare till öns största ort, Marstal, och vårt Aerø Hotel. Efter incheckning gör vi oss bekväma i våra rum och på kvällen samlas vi för en gemensam middag. Efter en god middag får vi kaffe och den klassiska Aerö-pannkakan som serveras med dansk äppelsylt.

Dag 2 – Julmarknad (2 mil)
Efter frukost spenderar vi dagen i julens tecken. Butiker och bodar är fyllda med erbjudanden och det finns gott om möjligheter att tillfredsställa både den lilla och den stora hungern. Aerö har många specialiteter och säkert hittar du en och annan julklapp. På kvällen samlas vi åter på hotellet för det danska läckra julbordet med dess underhållning. Till julbordet ingår det fri dryck, (husets öl, vin & vatten) under 3 timmar. Det blir musik och underhållning under kvällens gång.

Dag 3 – Hemresa (23 mil)
Sovmorgon! 
Efter en god frukost checkar vi ut och gör oss redo för avresa. Vårt första stopp gör vi i Söby och dess klassiska jul & krämaremarknad. Färden går sedan åter till Aerøskøbing där det ges möjlighet att köpa lunch på egen hand. Mätta och belåtna kör vi ombord på färjan som tar oss till Svendborg på Fyn. Resan går vidare genom Danmark och snart är vi hemma igen. Vi tar farväl med oförglömliga julminnen och kanske en och annan julklapp i bagaget.

Hotell
Aerø Hotel ligger med cirka 10 minuters promenad från centrala Marstal på Aerø. Hotellet erbjuder biljardbord, cykeluthyrning och det erbjuds gratis buss på hela ön med hållplats direkt utanför hotellet.

 

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/11BussAerö -Dansk, klassisk julstämning
Inklusive fri dryck av husets öl, vin & vatten på julbordet!
Mer än 83 595:-BokaMer information