Skip to main content

Golfresa till Aerø

Pris från:
3 695:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, bro-, vägavgifter, färja Svendborg – Aerø t/r, 2 övernattningar med del i dubbelrum på Aerø Hotel, 2 middagar, 2 frukostbufféer, 2 greenfee på Aerø golfbana, förbokade starttider, reseledare.
Boka resa

Danska Aerø är en tre mil lång ö belägen längst ner i det sydfynska havet. Ön lockar med golfspel på en av Danmarks vackraste belägna seaside-banor. Aerø golfbana har ett unikt läge vid Skoldjnæes Fyr omgärdad av hav på 3 sidor.

Sök resa

Program

Dag 1 - Aerø (33 mil)
Vi åker på morgonen och reser via Öresundsbron, och Stora Bältbron till Fyn. Vi gör en kort paus på lämplig plats innan vi kommer fram till Svendborg för att ta färjan över till Aerø. Båtturen tar cirka 75 minuter och går genom den vackra danska övärlden. Väl framme på den lilla sagoön får vi egen tid i  Ærøskøbing, med lunchmöjlighet. Vi samlas sedan åter i bussen och åker vidare till öns största ort, Marstal, och vårt Aerø Hotel. Efter incheckning äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 2 – Golf, bryggeribesök 
Vi åker till golfbanan direkt efter frukost och har vår första starttid kl. 08.30. När vi anser oss vara klara med golfen och den goda ölen efter rundan åker vi till Rise Bryggeri där vi får möjlighet till inköp. Om intresse finns kan vi även ordna en guidad visning (kostnad tillkommer). Vi gör ett uppehåll på ca 1 timme. Vi fortsätter sedan till Ærøskøbing för den som vill stanna kvar där och strosa runt på egen hand. Man tar sig själv tillbaka till hotellet på ett enkelt sätt då det är gratis busstransporter över hela ön. På kvällen äter vi middag på vårt hotell. 

Dag 3 – Golf, hemresa (33 mil)
Vi äter en härlig frukost på hotellet innan det är dags för vår sista golfrunda på Aerø GK med starttid kl. 08.30. Vi åker sedan till Ærøskøbing för lite egen tid då vi får möjlighet att äta middag innan det är dags att ta färjan åter till Fyn och Svendborg kl. 17.35. Ombord finns ett café för den fikasugne. Väl i land kör vi vidare över Stora Bältbron, Öresundsbron och är åter på svensk mark vid 22-tiden.


Golfbana
Aerø GK, www.aeroegolf.dk. 
18 håls golfbana med unikt läge vid Skoldjnæes Fyr omgärdad av hav på tre sidor. Det är havsutsikt från samtliga greener. De första 9 hålen ligger på sydsidan av Aerø och de sista 9 på nordspetsen av ön. Banan är Inte fysiskt krävande men bjuder på många utmaningar både ut och hem. 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
21/9BussGolfresa till AerøMer än 83 695:-BokaMer information

Hotell

 Aerø Hotel, Marstal

Aerø Hotel, Marstal

Från hotellet är det ca 10 minuters promenad till stranden, resp. till centrala Marstal. Rummen är rymliga med dusch (bad i familjerummen), TV och gratis wi-fi. På hotellet finns bl.a. swimmingpool, b...

Resekalender

23/8Bordershop (75 kg) via Åhusfrån 500:-