Skip to main content

Golfresa till Aerø

Pris från:
4 695:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, bro-, vägavgifter, färja Svendborg – Aerø t/r, 2 övernattningar med del i dubbelrum på Aerø Hotel, 2 middagar, 1 lunch (pizzabuffé) inkl. en dryck dag 1, 2 frukostbufféer, 3 greenfee på Aerø golfbana, förbokade starttider, golfvärd Maria Rehn, Fore Golf.
Boka resa

Danska Aerø är en tre mil lång ö belägen längst ner i det sydfynska havet. Ön lockar med golfspel på en av Danmarks vackraste belägna seaside-banor. Aerø golfbana har ett unikt läge vid Skoldjnæes Fyr omgärdad av hav på 3 sidor.

Sök resa

Program

Danska Aerø är en tre mil lång ö belägen längst ner i det sydfynska havet. Ön lockar med golfspel på en av Danmarks vackraste belägna seaside-banor. Aerø golfbana har ett unikt läge vid Skoldjnæes Fyr omgärdad av hav på tre sidor.

Dag 1 - Aerø (33 mil)
Vi åker tidig morgon och reser via Öresundsbron, och Stora Bältbron till Fyn. Vi gör en kort paus på lämplig plats innan vi kommer fram till Svendborg för att ta färjan över till Aerø. Båtturen tar cirka 75 minuter och går genom den vackra danska övärlden.  Väl framme i Aerøskøbing åker vi direkt till en restaurang där vi bjuds på pizzabuffé inkl. en dryck.Vi fortsätter sedan till golfbanan där vi har vår första starttid bokad kl. 13.30. Direkt efter rundan åker vi den korta sträckan till vårt hotell i Marstal, ca 20 minuter. Efter incheckning äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 2 – Golf, bryggeribesök
Vi åker till golfbanan direkt efter frukost och har vår första starttid kl. 08.30. Vi spelar vår andra runda och för er som vill vara med är det tävlingar varje dag. När vi anser oss vara klara med golfen och den goda ölen efter rundan åker vi till Rise Bryggeri där vi får möjlighet till inköp. Om intresse finns kan vi även ordna en guidad visning (kostnad tillkommer).  Här finns även ett café. Vi gör ett uppehåll på ca 1 timme. Vi fortsätter sedan till Ärösköbing för den som vill stanna kvar där och strosa runt på egen hand. Man tar sig själv tillbaka till hotellet på ett enkelt sätt då det är gratis busstransporter över hela ön. På kvällen samlas vi för prisutdelning för de två tävlingarna antingen före eller efter middagen. 

Dag 3 – Golf, hemresa (33 mil)
Vi äter en härlig frukost på hotellet innan det är dags för vår sista golfrunda på Aerø GK med starttid kl. 08.30. Vi åker sedan till Aerøskøbing för lite egen tid då vi får möjlighet att äta middag innan det är dags att ta färjan åter till Fyn och Svendborg kl. 17.35. Ombord finns ett café för den fikasugne. Väl i land kör vi vidare över Stora Bältbron, Öresundsbron och är åter på svensk mark vid 22-tiden.

Tävlingar arrangeras (mindre kostnad tillkommer)

Golfbana
Aerø GK, www.aeroegolf.dk. 
18 håls golfbana med unikt läge vid Skoldjnæes Fyr omgärdad av hav på tre sidor. Det är havsutsikt från samtliga greener. De första 9 hålen ligger på sydsidan av Aerø och de sista 9 på nordspetsen av ön. Banan är Inte fysiskt krävande men bjuder på många utmaningar både ut och hem. 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
21/9BussGolfresa till AerøMer än 84 695:-BokaMer information

Hotell

 Aerø Hotel, Marstal

Aerø Hotel, Marstal

Från hotellet är det ca 10 minuters promenad till stranden, resp. till centrala Marstal. Rummen är rymliga med dusch (bad i familjerummen), TV och gratis wi-fi. På hotellet finns bl.a. swimmingpool, b...

Resekalender

26/6TUR för en dag till GILLELEJE via Malmöfrån 280:-