Skip to main content

Aerø Julmarknad - Romantisk julstämning

Status:
Fullt

Njut av den underbara julstämningen i Danmarks förmodligen vackraste medeltida handelsstad. Kullerstensgator och gränder med färgglada och välskötta hus, ger den perfekta miljön för årets mysigaste julmarknad. Undertiden vi njuter av det fantastiska julbordet, bjuds det på musikunderhållning och vidare dans, för er som önskar! 

Sök resa

Program

Dag 1 – Aerö (23 mil)
Efter upphämtning går färden via Öresundsbron, Stora Bältbron och fram till Svendborg på Fyn. Vi kör ombord på färjan och här finns det möjlighet att köpa en enklare lunch. Båtturen till Aerø tar cirka 75 minuter och går genom den vackra danska Övärlden. Väl framme på den lilla sagoön åker vi vidare till öns största ort, Marstal, och vårt Aerø Hotel. Efter incheckning gör vi oss bekväma i våra rum och på kvällen samlas vi för en gemensam middag.

Dag 2 – Julmarknad (2 mil)
Efter frukost spenderar vi dagen i julens tecken. Butiker och bodar är fyllda med erbjudanden och det finns gott om möjligheter att tillfredsställa både den lilla och den stora hungern.  Aerö har många specialiteter och säkert hittar du en och annan julklapp. På kvällen samlas vi åter på hotellet för det läckra julbordet med dess underhållning. Efter maten bjuds det även upp till dans.

Dag 3 – Hemresa (23 mil)
Sovmorgon! Efter en god frukost checkar vi ut och gör oss redo för avresa. Vårt första stopp gör vi i Söby och dess klassiska jul & krämaremarknad. Färden går sedan åter till Aerøskøbing där det ges möjlighet att köpa lunch på egen hand. Mätta och belåtna kör vi ombord på färjan som ska ta oss till Svendborg, på cirka 75 minuter. Resan går vidare genom Danmark och snart är vi hemma igen. Vi tar farväl med oförglömliga minnen och säkert en och annan julklapp i bagaget.

Hotell

 Aerø Hotel, Marstal

Aerø Hotel, Marstal

Från hotellet är det ca 10 minuters promenad till stranden, resp. till centrala Marstal. Rummen är rymliga med dusch (bad i familjerummen), TV och gratis wi-fi. På hotellet finns bl.a. swimmingpool, b...

Resekalender

20/11Bordershop (75 kg) via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmöfrån 500:-
20/11TUR för en dag -Jul i Köpenhamn (via Oskarström, Åled, Halmstad)från 295:-
21/11TUR för en dag -Jul i Köpenhamn (via Getinge, Haverdal, Halmstad)från 295:-
22/11TUR för en dag -Jul i Köpenhamn (via Halmstad, Laholm)från 295:-
22/11Ullared (via Hörby, Gårdstånga, Lund, Malmö)från 240:-