'Allo, 'allo! -Hillesgården

Status:
Fullt

Varmt välkommen till en restaurangversion av ’Allo, ’allo, ’emliga armén! Du äter en trerätters middag medan aktörerna med Eva Rydberg och Fredrik Dolk i spetsen uppträder mellan borden. Till desserten blir det en sprakande musik- och skratt-show på scenen.

Revyn–’Allo, ’allo, ’emliga armén (2,5 h)
Året är 1943. Caféägaren René försöker hålla sig väl med både de ockuperande tyskarna och sin hustru Edith, vilket ibland leder till halsbrytande vändningar. När ingen ser kurtiserar han sin servitris Yvette. Dessutom kompliceras hans tillvaro av att hans totalvirriga svärmor Madame La Fan är på plats. Vad är det René har smugglat undan i källaren? Vad säger Edith när hon ser René ihop med Yvette? Hur står det till med den där knackwursten i köket? Och var är egentligen det berömda konstverket ”Madonnan med de stora tuttarna”? Karusellen snurrar på högvarv! (Showen startar kl. 18:00). 

Hillesgården har öl & vinrättigheter. Kom gärna klädd i 40-talskläder!

 

 

Program -Läs mer här:

Efter upphämtning åker vi direkt mot Klippan och vidare till Hillesgården. Här är trivsamma långbord uppdukade uppe i Hillesgårdens hörsal med numrerade biljettplatser. ’Allå, ’allå pågår runt och mellan borden, allting kommer nära och alla ser bra. Showen till desserten genomförs på stora scenen som också syns bra från alla platser. Medan vi njuter av en god dessert och kaffe blir det en härlig show på scenen med fartfyllda sketcher och mycket sång och musik. Det bjuds även på härliga ståupp-inslag av Elisabeth Ingelsson, som även har lovat att dyka upp som sin välkända och uppskattade figur ”Göta”. Med ömma skrattmuskler åker vi hemåt och tar farväl vid respektive hemort.