Skip to main content

BAO Benny Anderssons Orkester på Sofiero

Status:
Fullt

Benny Anderssons Orkester ger sig ut på vägarna igen och kommer att bjuda Sverige på en härlig sommarturné tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg. Den 26 juli gästar de Sofiero slott och slottsträdgård som slår upp grindarna för att ge plats åt en magisk kväll med musik i en unik miljö. 

 

 

Sök resa

Program

Avresa på eftermiddagen till Helsingborg och Sofiero. Vi är framme i god tid för att avnjuta egen medhavd eller på området köpt fika. Föreställningen börjar kl. 19.00 och pågår i ca 4 timmar, därefter hemresa efter en oförglömlig kväll.

BAO
består förutom av kapellmästaren Benny Andersson, dragspel, piano, av Kalle Moraeus, Leif Göras, Olle Moraeus och Perra Moraeus (Orsa Spelmän), Göran Arnberg, tramporgel, Janne Bengtson, flöjt, Per Grebacken, saxofon & klarinett, Jogga Ernlund, kontrabas, Calle Jakobsson, tuba, Leif Lindvall, trumpet, Lars Rudolfsson, dragspel, Jörgen Stenberg, trummor & percussion, samt Helen Sjöholm och Tommy Körberg på sång.

Den första plattan släpptes 2001 och har följts av ytterligare 7 studioalbum. Listan är lång, och hits som Vår Sista Dans, Du Är Min Man och Fait Accompli har blivit moderna klassiker!

Detta gäller i parken:
Filt och picknick är välkommet att ta med.
Försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.
Ihopfällbar picknickstol/tältstol går bra att ta med. På grund av säkerhetsskäl får inte ej ihopfällbara stolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och andra föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. 
Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring. Även husdjur lämnas hemma.

Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Hyrstolar:
Ett begränsat antal stolar finns för uthyrning. Stolarna placeras på lämpligt område. 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/7BussBenny Anderssons Orkester på Sofiero (via Sölvesborg-Bromölla-Kristianstad-Hässleholm-Tyringe)Fullt945:-FulltMer information
26/7BussBenny Anderssons Orkester på Sofiero (via Tollarp-Hörby-Gårdstånga-Lund-Malmö)Fullt945:-FulltMer information

Resekalender

23/7TUR för en dag - HORNBÆK i sommarskrud (via Malmö, Erikslust, Bellevuegården, Mobilia Öster)från 295:-
24/7TUR för en dag - HORNBÆK i sommarskrud (via Limhamn, Djupadal, Erikslust, Nobeltorget)från 295:-