Skip to main content

Berlin Julmarknad

Status:
Fullt

Under adventstiden förvandlas stadskärnan till stämningsfulla julmarknader. Vi bor på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz - ett 4-stjärnigt hotell på bästa läge i hjärtat av Berlin!

Sök resa

Program - Läs mer här!

Dag 1 – Berlin (50 mil)
Vi lämnar Sverige på morgonen via Öresundsbron och njuter av det danska landskapet på vår väg söderut till Gedser. Här väntar färjan som ska ta oss till Rostock. Sen eftermiddag anländer vi till Tysklands huvudstad Berlin och vårt Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. 

När vi har inkvarterat oss är det fritt fram att utforska Berlins julmarknader. Här finns en uppsjö av unika, potentiella julklappar till nära och kära! På kvällen går vi en liten promenad i de gamla judiska kvarteren strax intill hotellet, och äter en gemensam middag på Brauhaus Lemke. Här brygger man öl och serverar en ölinspirerad meny i genuin miljö. 

Dag 2 – Guidad tur & julmarknad
Efter frukost ska vi idag ut på en sightseeingtur med bussen där vi får en överblick över staden och dess sevärdheter. Vi får bland annat se, Riksdagshuset med kupolen, Unter den Linden och Brandenburger Tor. Efter en intressant rundtur är det valfritt att bege sig ut i julmarknadsvimlet igen eller utforska hotellets faciliteter.

Dag 3 – Berlin
Utvilade och efter en god frukost spenderas dagen helt efter egna önskemål. Gatorna är fyllda av juldekorationer, marknadsstånd och allt man kan tänka sig för att komma i äkta tysk julstämning! 

Dag 4 – Shopping & hemfärd
Efter en god frukost samlas vi i bussen för att checka ut och resa hemåt. I Rostock stannar vi vid en gränshandel innan vi tar färjan över till Gedser. Färden går sedan vidare genom det danska landskapet och via Öresunds-bron är vi snart åter på svensk mark. Med härliga minnen och säkert en och en annan julklapp i bagaget, tar vi farväl på hemorten.

*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Hotell

Park Inn by Radisson, Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson, Berlin Alexanderplatz

Fyrstjärniga Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz på bästa läge i hjärtat av Berlin! Hotellet ligger i ett shoppingområde nära sevärdheter, matställen, spårvagn och tunnelbana På hotellet finns...