Binz, Rügen -Tysklands vackraste ö

Pris från:
2 895:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, väg-& färjeavgifter, två nätter med del i dubbelrum, middag dag 1 & 2 på hotellet, frukost dag 1, 2 & 3, guidad rundtur dag 1 & 2, fri tillgång till hotellets bad- och wellnessavdelning, reseledarservice.
Boka resa

Under en avkopplande weekend får vi uppleva Tysklands största ö med sina vackra badorter med unik badarkitektur, vita sandstränder och havsbryggor, gröna allévägar, kritklippor och mycket mer. Njutbara dagar vid havet med trevliga utflykter. Vi bor i huvudorten Binz på allra bästa läge direkt vid strandpromenaden, en kort promenad från Binz centrum.


- - - Observera att det är olika hotell beroende på utresedatum - - -

Hotell 15/4, 20/9, 27/9: Rugard Thermal Strandhotel, Binz

Hotell 12/4, 25/10 Arkona Strandhotel, Binz

Program

Dag 1 – Binz, Rügen
Avresa från våra hemorter på morgonen för resa till Trelleborg där färjan till Sassnitz väntar. Ombord äter vi en gemensam frukostbuffé och har sedan gott om tid att njuta av överfarten och kan shoppa till sjöpriser. Vid lunchtid är vi framme i Sassnitz och börjar med en rundtur på den norra delen av Rügen med vacker natur och kritklippor. Sen eftermiddag är vi framme i Binz, som är huvudort på ön Rügen. Vi checkar in på vårt förstaklasshotell, som ligger vackert direkt vid havet, vid den vidsträckta strandpromenaden. På hotellet har vi fri tillgång till wellness-avdelningen med inomhuspool och bastu. På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för att avnjuta en god middag tillsammans.

Dag 2 – Vid havet & utflykt
Vi låter oss väl smaka av den stora frukostbuffén och har sedan dagen till fritt förfogande att koppla av och njuta av livet vid havet i fantastiska omgivningar. För den som önskar finns det möjlighet att följa med på en utflykt.  Vi får uppleva vackra badorter med vita stränder, havsbryggor och vackra hus i den speciella badortsarkitekturen. Vi besöker även den vita byn Putbus. På eftermiddagen är vi åter i Binz och kan njuta av livet vid havet och koppla av på hotellets wellness-avdelning.  Vi avrundar kvällen med en avslutningsmiddag på vårt hotell.

Dag 3 – Hemresa
Vi äter frukost och checkar sedan ut från hotellet. Strandpromenaden kanske lockar med en promenad innan vi samlas för att åka till Sassnitz. Vi får möjlighet till förmånlig shopping i Bordershop innan det är dags att ta färjan tillbaka till Trelleborg och Sverige efter några oförglömliga dagar på denna fantastiska ö.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/10BussBinz, Rügen - Tysklands vackraste öMer än 82 895:-BokaMer information

Hotell

Arkona Strandhotel, Binz

Arkona Strandhotel, Binz

Hotell vid avresa: 12/4, 25/10 Arkona Strandhotel, Binz är ett förstaklasshotell beläget direkt vid strandpromenaden intill Rugard. På hotellet finns restaurang, bar och en wellnessavdelning med inomh...
Rugard Thermal Strandhotel, Binz

Rugard Thermal Strandhotel, Binz

Hotell vid avresa 15/4, 20/9, 27/9 Rugard Thermal Strandhotel är ett förstaklasshotell på bästa läge i kurorten Binz på Rügen. Hotellet ligger direkt vid strandpromenaden, bara en kort promenad från c...