Skip to main content

Burg med Whiskyfestival

Pris från:
795:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss
  • Väg- & broavgifter
  • Entré till Calles Whiskyfestival
  • 5 st poletter (1 polett = 1 st. smakprov i festivaltältet) därutöver kostar dessa 2 Euro/st. och köpes i festivaltältet av deltagaren
  • Möjlighet till shopping, max 75 kg/person
  • Egen tid i centrala Burg
Boka resa

I september anordnar Calle i Burg sin populära whiskyfestival. Här får vi möjlighet att provsmaka ett stort urval av olika whiskysorter som dessutom presenteras av professionella whiskyfantaster. Nytt för i år är att det erbjuds provsmakning av rom. Det blir även tid att avnjuta en god lunch och möjlighet till shopping i centrala Burg.

Sök resa

Program

Efter upphämtning på våra respektive hållplatser kör vi mot Tyskland. Vi gör ett kort stopp vid Karlslunde för fikapaus och bensträckare. Vi fortsätter till hamnen i Rödby. Färjeöverfarten Rödby - Puttgarden tar cirka 45 min. Ombord finns en travelshop och matställe för den som vill mätta magen. Framme i Puttgarden kör vi vidare till Calles i Burg. Här råder det festivalstämning. Vi har 5 poletter var för möjlighet att prova olika whiskysorter. Här finns ett stort urval av olika whiskysorter som dessutom presenteras av professionella whiskyfantaster. Vi får möjlighet att provsmaka (1 polett = 1st smakprov i festivaltältet) därutöver kostar dessa 2 Euro/st. och köpes i festivaltältet.

Nytt för i år är att det även ges möjlighet till provsmakning av rom. Vi spenderar cirka en timme på festivalen och får sedan möjlighet att shoppa i Calles butik. Vi samlas åter i bussen för vidare färd in till centrala Burg. Här stannar vi i cirka två timmar och får möjlighet att köpa en god lunch på någon mysig restaurang eller bara strosa runt bland butikerna. Valet är ditt. Efter en härlig dag samlas vi åter i bussen och gör oss redo för hemfärd. Vi gör ett kort stopp för bensträckare och fikapaus vid Karlslunde även på hemresan. Efter en trevlig dag tar vi farväl vid respektive påstigningsplats.

 

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/9BussBurg - WhiskyfestivalMer än 8795:-BokaMer information