Skip to main content

Cinderellakryssning -Arvingarna & Tony Irving

Pris från:
1 995:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss.
  • Frukost på Best Western Hotel i Ljungby.
  • Cinderellakryssning Stockholm–Mariehamn, Viking Line.
  • Logi i tvåbäddshytt insides (B4T Standard).
  • The Buffet inklusive fri dryck (öl, vin, läsk, kaffe, te), dag 1.
  • Brunch inklusive fri dryck (Kaffe, te, juice, mjölk, läsk, öl & vin.) Viking Line, dag 2.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Följ med och byt den trista vardagen mot underhållning, matupplevelser, taxfreeshopping, sköna spabehandlingar och en härlig kryssning Stockholm – Mariehamn. Svinga runt på dansgolvet till ljuva toner & instruktioner av Arvingarna & Tony Irving. I år ingår även brunch på hemvägen!

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – Stockholm, kryssning (55 mil)
Avresa på morgonen från respektive påstigningsplats. I Ljungby stannar vi för att äta en god frukost. Vi samlas åter i bussen och fortsätter norrut. Under resans gång gör vi även uppehåll för möjlighet att köpa lunch innan vi når Stockholm sen eftermiddag. Vi checkar in på Viking Cinderella och gör oss bekväma i våra hytter. Under båtfärden som går genom den vackra skärgården avnjuter vi middagsbuffén inklusive fritt öl, vin, vatten och kaffe. Vi har sedan kvällen fri att njuta av alla faciliteter.

Efter sina många år som dansare och danslärare på sjön, ikläder Tony sig mångsysslarrollen och välkomnar dig i entrén så fort du kliver ombord. När fartyget kastar loss håller Tony sedan i Quiz, privata danslektioner, föreläsning om Dansens historia och bjuder på andra roliga tävlingar och upptåg tillsammans med våra Kryssningsvärdar ombord. Sist men inte minst spelar självaste Arvingarna upp till dans.

Dag 2 – Brunch! -& hemresa
Ta sovmorgon på Östersjön och vakna upp till en nydukad brunch. Och vilken brunch sedan! Det här är rejäla grejer med allt från pinfärska frallor och pannkakor till Janssons, köttbullar, kallrökt lax och läckra desserter. Kaffe, te, juice, mjölk, läsk, öl och vin ingår. Vidare tillbringas tiden på båten efter egna önskemål. Passa på att besöka spa och relaxavdelningen eller shoppa i taxfree-butiken.  Klockan 14:00 är vi åter på land i Stockholm och åker med bussen söderut efter en festlig och avkopplande minisemester. Vi gör uppehåll för bensträckare och möjlighet att köpa middag innan vi når våra hemorter på kvällen.

 

OBS!
Åldersgräns 20 år. Under 20 år endast i målsmans sällskap.

Nordiska medborgare ska uppvisa giltig ID- handling, så som pass. körkort eller nationellt ID-kort. Övriga medborgare ska uppvisa giltigt pass.

*Med reservation för tryckfel & ändringar!
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/1
Se hållplatser & tider
BussCinderellakryssning -Arvingarna & Tony IrvingMer än 81 995:-BokaSe hållplatser & tider

Hotell

Viking Line Cinderella

Viking Line Cinderella

Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår varje dag från Stockholm, Stadsgården. Ombord pågår underhållningen sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och...