Skip to main content

Danmark -Tulpanernas Gavnø

Pris från:
950:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro- & vägavgifter.
  • Entré till Gavnø Slott & Slottspark, inkl. Kapellet & Fjärilshuset.
  • 3 smørrebröd, Gavnø.
Boka resa

Danmarks största och äldsta Tulpanfestival upplever vi i den historiska slottsparken på Gavnø Slott. Njut av tusentals tulpanvarianter i äventyrliga färgspel och magnifika kompositioner. Vi utforskar även slottet & kapellet samt njuter av äkta, danska smørrebrød.

Sök resa

Program

Efter upphämtning på våra hållplatser åker vi mot vårt kära grannland. (Vid vår hållplats, Circle K i Lund, ges det möjlighet att handla eller att ta en bensträckare om man så önskar.) Vi fortsätter färden över den ståtliga Öresundsbron och vidare genom Danmarks vackra landskap fram till Gavnø.Sløt i Naestved. Här har vi möjlighet att strosa runt i vackra omgivningar och utforska parken på egen hand. Vid lunch samlas vi för att njuta av äkta danska smörrebröd. Mätta och belåtna fortsätter vi att utforska den helt förtrollande tulpan-festivalen där över en halv miljon unika tulpaner stolt visas upp i äventyrliga färgspel och magnifika kompositioner. Det blir även tid att utforska Slottet, Kapellet & Fjärilshuset på egen hand. Imponerade av alla unika blomster och konstverk i historiska miljöer, samlas vi åter i bussen senast klockan 16:00 och gör oss redo för hemfärd. Även hemresan går via Öresundsbron och snart är vi åter på svensk mark. Vi tar farväl vid respektive hemort med härliga minnen och kanske en och annan souvenir i bagaget.


Tulpanfestivalen, Gavnø Slott
Från slutet av april och i maj kan Danmarks största och äldsta tulpanfestival upplevas i den historiska slottsparken vid Gavnø. Flera tusen sorter av tulpaner i äventyrliga färgspel, utställda i en unik palett av sorter, bäddar och kompositioner. De ledande lökodlarna i Nederländerna, England och Danmark visar sina topprestationer. Tulpanfestivalen be-står både av tidiga och sena sorter, så oavsett när du besöker festivalen kommer vackra tulpaner att pryda slottsparken.

www.gavnoe.dk


*Med reservation för feltryck & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/5
Se hållplatser & tider
BussDanmark - Tulpanernas Gavnø Mer än 8950:-BokaSe hållplatser & tider
7/5
Se hållplatser & tider
BussDanmark - Tulpanernas Gavnø Mer än 8950:-BokaSe hållplatser & tider