Skip to main content

Dans -och shoppingresa till Burg

Pris från:
1 495:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, en natt med del i dubbelrum på IFA Ferien Centrum, middag & dans till levande musik dag 1, frukostbuffé dag 2, möjlighet till shopping på Nielsen´s Discount & Bordershop, max 50 kg/person.
Boka resa

En miniweekend med dans till levande musik, god mat & prisvärd shopping. Vi bor på IFA Ferien centrum Südstrand med fantastiskt läge direkt vid havet.

Sök resa

Program

Dans- och shoppingresa till Burg

En miniweekend med dans till levande musik, god mat & prisvärd shopping. Vi bor på IFA Ferien centrum Südstrand med fantastiskt läge direkt vid havet.

Dag 1 – Burg (23 mil)
Efter upphämtning på våra påstigningsorter går färden mot Danmark. Vi tar färjan Rödby – Puttgarden som tar cirka 45 minuter. Väl i hamn fortsätter vi in till centrala Burg. Här finns det möjlighet att köpa sig en god lunch eller bara strosa runt bland alla gemytliga butiker & restauranger.  På eftermiddagen samlas vi igen och åker till till Nielséns Discount där vi får möjlighet att handla godis och dryck till mycket förmånliga priser. Sedan fortsätter vi till vårt hotell för att checka in sen eftermiddag. För den som inte vill koppla av på rummet lockar kanske en strandpromenad eller ett besök i hotellets trevliga pub. På kvällen äter vi en gemensam middag och sedan blir det även dans till levande musik.

Dag 2 – Hemresa (23 mil )
Efter en god frukostbuffé och lite avkoppling checkar vi ut från hotellet. Vi samlas i bussen och åker till Bordershop i Puttgarden. Här stannar vi i cirka 2 timmar och får möjlighet till prisvärd shopping. Med många härliga fynd i bagaget, kör vi ombord på färjan som ska ta oss över till Danmark. Passa på att köpa en bit mat, fika, eller något annat som Scandlines erbjuder under överfarten. Vi fortsätter genom Danmark, via Öresundsbron och är snart hemma igen efter en avkopplande miniweekend vid havet.

Hotell
IFA Ferien Centrum Südstrand, Burg, www.ifa-fehmarn-hotel.com
Hotellet är beläget direkt vid havet. En kilometer lång vit strand sträcker sig utanför hotellet. Här finns även en strandpromenad. Restaurangen har en stor uteservering och säsongsbetonad meny av olika fisk- och kötträtter.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/11BussDans- och shoppingresa till BurgMer än 81 495:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/12BussDans- och shoppingresa till BurgMer än 81 495:-BokaMer information

Resekalender

23/10Nöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz (via Kristianstad)från 950:-
23/10Ullared (via Tollarp, Vä, Kristianstad, Knislinge, Broby, Osby)från 240:-