Fira julen i Karlstad

Pris från:
5 295:-
Dagar:4
  • Resa i modern turistbuss, tre nätter med del i dubbelrum på Scandic Winn, Karlstad, gottebord på hotellet, dag 1, 3-rätters middag dag 1 & 3, julbord & gottebord dag 2, frukost dag 2, 3 & 4, lunch dag 2 & 3, guidad stadsruntur i Karlstad, midnattsmässa i Karlstad domkyrka, julotta i Karlstad domkyrka, halvdagsutflykt till Klässbol, julvärd på Scandic Winn, reseledarservice.
Boka resa

Vi bor och äter gott på Scandic Winn i hjärtat av Karlstad. Julvärden finns på plats och ser till så att stämningen är på topp. Det blir uppesittarkväll, julbord, midnattsmässa, julotta och utflykter. Följ med och förtrollas av äkta julstämning i Karlstad!

 

Program

Dag 1 - Karlstad
Efter upphämtning vid våra hållplatser åker vi bekvämt mot Karlstad. Vi gör stopp för lunch och fikapauser under resans gång. På Scandic Winn i Karlstad blir vi varmt mottagna med glögg och pepparkakor av vår julvärd. Vi checkar in för tre nätter och gör oss bekväma i våra rum.  På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för att avnjuta en 3-rätters middag. För oss som önskar visas bingolottos uppesittarkväll på storbilds-TV & gottebordet dukas fram.

Dag 2 - Julafton 
Efter en god frukostbuffé ska vi åka ut på en guidad stadsrundtur i Karlstad. Efter en intressant tur samlas vi för lunch i hotellets restaurang. Klockan 15.00 visas Kalle Anka traditionsenligt på TV och sedan njuter vi av julbord med tillhörande gottebord. Julvärden är med oss under hela julfirandet och stämningen är på topp. Det blir även möjlighet att följa med på Midnattsmässa i Karlstad domkyrka om man önskar (ca 250 meters promenad).

Dag 3 - Utflykt till Klässbol
För er som är morgonpigga kanske julottan i Karlstad domkyrka lockar? Sedan vankas det en god frukostbuffé i vanlig ordning. Efter en stunds vila serveras lunchen på hotellet. Idag ska vi åka västerut på en halvdagsutflykt. I Klässbol på Linne-väveriet får vi höra en saga – den om hantverkskunnande, envishet och världsrykte. Vi gör fler intressanta besök innan vi avrundar dagen med en 3-rätters middag i hotellets restaurang.

Dag 4 - Hemresa
Efter en god frukostbuffé har det nu blivit dags att checka ut från Scandic Winn och påbörja vår hemfärd. Vi gör stopp för mat och fikapauser på lämpliga platser under resans gång. På hemorten tar vi farväl efter ett oförglömligt julfirande i Karlstad.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/12BussFira julen i Karlstad Mer än 85 295:-BokaMer information