Skip to main content

Fredriksdalsteatern, Helsingborg -Pang i Bygget

Status:
Fullt

Du missar väl inte årets sjukaste & roligaste komedi!


Allt började för några år sedan när John Cleese och Eva Rydberg träffades bakom scenen efter en av Cleeses otroligt populära one man shows. Han var imponerad av hur framgångsrik Fredriksdals-teaterns egen uppsättning av Fawlty Towers varit, och låg dessutom själv i startgroparna för att göra sin egen scenversion av TV- klassikern.

Att Europapremiären sker i Sverige är ingen slump, John Cleese menar att svenskar och engelsmän har lite av samma humor.

John Cleeses egen scenversion bygger på en av de mest populära episoderna (Hotel Inspectors) och runt denna intrig har man på ett smart sätt vävt in några av de absolut mest populära scenerna ur hela TV serien
 

 

Medv.
Eva Rydberg, Adde Malmberg, Birgitta Rydberg, Kalle Rydberg, Ewa Roos, Fredrik Dolk, Håkan Mohede m.fl. 

 

Sök resa

Program

Efter upphämtning på våra hållplatser åker vi direkt mot Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Vi beräknar att vara framme i god tid för att avnjuta egen medhavd fika eller på området köpt picknickkorg, innan det är dags för revyn ”Pang i bygget”.

Föreställningen börjar klockan 19.00 och varar i cirka 2 ½ tim. inkl. 20 minuters paus. Efter en oförglömlig revyupplevelse och säkert med värkande skrattmuskler samlas vi åter i bussen. Vi kör direkt mot våra hållplatser och säger tack & adjö för denna gång.

 

*Med reservation för tryckfel och ändringar!