Skip to main content

Gavnö Slott - Liljefestivalen

Pris från:
995:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss, bro- & vägavgifter, kaffe & fralla från busscaféet, guidad visning av Gavnö Slott, årstidens lunchbuffé inkl. 1 öl eller vatten på Café Tulipanen, entré Liljefestivalen Gavnö Slott.
Boka resa

Känn in historiens vingslag bland tusentals målningar och antikviteter inne på Gavnö Slott. Utanför de rustika väggarna väntar magnifika blomsterhav av de vackra och väldoftande liljorna. Redan på medeltiden var Liljan en högst uppskattad blomma med stor symbolik. Vi strosar runt i slottsparken och njuter av blomsterprakt av sällan skådat slag.  
 

Sök resa

Program -Läs mer här

Efter upphämtning åker vi med bussen över den ståtliga Öresundsbron och vidare genom Danmarks vackra landskap. Vi stannar längs med vägen för kaffe och fralla från busscaféet. Väl framme i Gavnö börjar vi vårt besök med en guidad rundvisning i slottet som har över 1000 vackra konstverk. Imponerade av slottet och dess historia har det blivit dags att äta en god lunch i Café Tulipanen. Caféet ligger i slottsparken och erbjuder god mat efter säsongens råvaror. Mätta och belåtna spenderar vi resten av dagen på egen hand i den otroligt vackra slottsträdgården bland vackra och väldoftande blomsterhav, som stolt visas upp på liljefestivalen. Efter en givande dag samlas vi åter i bussen för hemfärd. Vi tar farväl vid respektive hemort med härliga upplevelser och fina minnen i bagaget.

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
15/8BussGavnö Slott - LiljefestivalenMer än 8995:-BokaMer information
29/8BussGavnö Slott - LiljefestivalenMer än 8995:-BokaMer information