Skip to main content

Göteborg -The Phantom Of The Opera

Status:
Fullt

Glöm bort vardagens stress och följ med på en underbar tripp till Göteborg !
 

Sök resa

Program

Dag 1 – Göteborg (28 mil)
Efter upphämtning på våra hemorter åker vi längs med västkusten till Göteborg, vilket invånarna säger sig vara Sveriges framsida. Vi stannar för bensträckare och lunch längs med vägen. När vi anländer till Göteborg får vi lite tid att strosa runt i centrala delen av staden. Kanske lockar ett besök på shoppingcentret Nordstan eller ta en fika på någon av shoppinggatorna. Vidare samlas vi i bussen igen för att åka till hotellet. Vi får lite tid att inkvartera oss i våra rum. Klockan 18.00 samlas vi i bussen som ska ta oss till Göteborgs Operan för kvällens höjdpunkt, The Phantom of the Opera. Efter en magisk föreställning samlas vi åter i bussen för att färdas den korta sträckan till hotellet.

Dag 2 - Hemresa
Efter en god natts sömn och en stadig frukost är det tid att checka ut. Nu är det dags för en guidad stadsrundtur. Passa på att äta en god lunch innan vi lämnar Göteborg för denna gången. Hemresan startar kl. 14.00 från Nordstan och vi styr bussen tillbaka mot Skåne igen. När vi når våra hemorter säger vi hejdå efter en trevlig & minnesvärd miniweekend i Göteborg.

Musikalfakta
Musikal i två akter av Andrew Lloyd Webber, som innehåller passion, besatthet, raseri och förkrossande kärlek. Musikalen The Phantom of the Opera utspelar sig i den vackra och majestätiska L’Opéra Garnier i Paris och är den klassiska berättelsen om den glödande kärlekshistorien mellan the Phantom och balettdansösen Christine Daaé.

Hotell
Scandic Opalen är ett hotell i stadsdelen Heden i Göteborg, som ligger i korsningen Engelbrektsgatan-Skånegatan, vid Evenemangsstråket och i närheten av Scandinavium och Ullevi, allt på bekvämt promenadavstånd. Ät gott, träna i gymmet, varva ner i jacuzzin eller värm dig i bastun. www.scandichotels.se

Hotell

Scandic Hotel Opalen, Göteborg

Scandic Hotel Opalen, Göteborg

HOTELL Scandic Opalen är ett hotell i stadsdelen Heden i Göteborg, som ligger i korsningen Engelbrektsgatan-Skånegatan, vid Evenemangsstråket och i närheten av Scandinavium och Ullevi, allt på bekvämt...

Resekalender

26/6TUR för en dag till GILLELEJE via Malmöfrån 280:-
27/6TUR för en dag till GILLELEJE via Limhamn-Nobeltorgetfrån 280:-
28/6Köpenhamn eller Bakkenfrån 300:-
28/6TUR för en dag till GILLELEJE via Ljunghusen-Vellingefrån 280:-
29/6TUR för en dag till GILLELEJE via Trelleborg-Skanörfrån 280:-