Skip to main content

Gruppreseträff 2019 -HILLESGÅRDEN

Pris från:
295:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss, presentation, Hillesgården, Belton Travel/Kristianstad Buss Resepresentation 2020, hemlagad ärtsoppa & pannkakor inklusive dryck samt underhållning och eftermiddagsfika på Hillesgården.
  • Max 2 deltagare per förening!
Boka resa

Är du den i föreningen som brinner för att resa och håller i trådarna när det är dags för planering? – Då är detta resan för dig! Vi presenterar vår populära Gruppresekatalog för 2020 och även i år har vi många nya och spännande resmål!  Följ med på en härlig dag och låt dig inspireras av årets trevliga Reseträff på Hillesgården.


OBS!

- Denna resa gäller endast för max 2 RESEANSVARIGA inom respektive förening!

- GLÖM EJ ATT UPPGE FÖRENINGENS NAMN VID BOKNING!

- Ring gärna för bokning & mer information!

Tele: 044 - 12 40 65

Sök resa

Program

Efter upphämtning på våra hållplatser styr vi bussen mot Klippan och själens oas, -Hillesgården. Här blir vi varmt mottagna och sätter oss till bords för att avnjuta en hemlagad ärtsoppa och nylagade pannkakor, med dryck & kaffe.

När vi är mätta och belåtna får vi en kort presentation om Hillesgården och tillhörande evenemang.  Sedan blir det Resepresentation. Vi på Kristianstad Buss / Belton Travel presenterar vår nya och spännande katalog GRUPPRESOR 2020. Det blir även information om hur det går till när man producerar resor och tips för att få ett bra samarbete mellan olika aktörer samt vilka regler man bör ta hänsyn till.

Vi avrundar Resepresentationen med mingel där vi lyssnar efter just ditt önskemål och eventuella funderingar kring olika resefrågor. Har du en idé på en resa så hjälper vi gärna till att planera och ordna för att just din drömresa ska bli sann. I vanlig ordning har vi även extra bra erbjudande på våra resor.

Avslutningsvis samlas vi en våning ner i caféet för att avnjuta en god eftermiddagsfika i trevlig miljö. Det bjuds på musikunderhållning och en och annan överraskning. Rika på nya upplevelser och många härliga restips, reser vi hemåt igen. Vi tar vi farväl vid respektive avstigningsort på kvällen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/10BussReseträff - Hillesgården, Buss 1Mer än 8295:-BokaMer information
29/10BussReseträff - Hillesgården, Buss 2Mer än 8295:-BokaMer information
29/10BussReseträff - Hillesgården, Buss 3Mer än 8295:-BokaMer information
29/10BussReseträff - Hillesgården, Buss 4Mer än 8295:-BokaMer information

Resekalender

28/10TUR för en dag - IKEA ÄLMHULT -Museum & varuhus (via Ystad, Sjöbo, Hörby, Höör)från 295:-
28/10Ullared (via Tollarp, Vä, Kristianstad, Knislinge, Broby, Osby)från 250:-
29/10Bordershop 75 kg (via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmö)från 520:-
29/10Reseträff - Hillesgården, Buss 1från 295:-