Skip to main content

Julbordskryssning med M/S Birka Stockholm - Mariehamn (Dans till Martinez)

Pris från:
895:-
Dagar:2
  • Bussresa, skärgårdskryssning, logi i tvåbäddshytt insides, julbord inkl. måltidsdryck (vin, öl, juice, läsk, kaffe och te), frukostbuffé.
Boka resa

Följ med på en festlig och avkopplande skärgårdskryssning ombord på lyxiga M/S Birka i glimrande julstämning. Vi gör en kryssning genom Stockholms vackra skärgård via Mariehamn. Med ett dygn ombord finns det gott om tid att umgås, äta gott, dansa,  shoppa och njuta i spa avdelningen. På Birka är julen mer magisk och gnistrande än någonsin. Till julbordet bjuds vi på en hel vintervärld med granar, ljus och julpynt från golv till tak och som stjärnan på toppen av granen, en och annan magisk överraskning..

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm, kryssning
Avresa från våra påstigningsorter på morgonen. Vi får möjlighet till frukostpaus och gör även uppehåll för lunch innan vi kommer fram till Stockholm. På eftermiddagen checkar vi in på kryssningsfartyget som avgår kl. 17.00. I restaurang Sjösalen bjuds vi på ett klassiskt svenskt julbord inkl. dryck. På Birkas julbord finns alla klassiker du kan tänka dig. Från sex sorters sill och lax i alla former till griljerad svensk skinka, lutfisk, griljerat svenskt kalkonbröst, prinskorv, köttbullar, Janssons och vargtasspaté - och den rökta torskromsröran. Till dessert kan vi njuta av klassiska mandelmusslor och ris à la malta och ett helt godisrum. Låt dig sedan underhållas av de artister som spelar ombord, ta en drink i någon av de sju barerna eller dansa dig trött in på småtimmarna. Ombord finns även ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med en vidunderlig utsikt över skärgården. Vi bjuds på underhållning av kvällens orkester.

Dag 2 – Kryssning, hemresa
Vi äter en god frukostbuffé i Sjösalen samtidigt som vi njuter av vackra skärgårdsvyer. Vi har sedan gott om tid att upptäcka allt vad fartyget har att bjuda på. I lyxiga Panorama Spa kan du t. ex. unna dig en avkopplande behandling och i taxfree-butiken har du gott om tid att botanisera bland parfymer, goda viner, godis och kosmetika. Kl. 14.00 är vi åter i Stockholm och åker söderut efter en festlig och avkopplande minisemester.

 

Bra att veta
Glöm inte att ta med giltig legitimation såsom pass eller körkort.

Åldersgräns för kryssningar med Birka är 23 år. Resenärer som är under 23 år får endast resa i sällskap med målsman.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/12BussJulbordskryssning med M/S Birka Stockholm - Mariehamn (Dans till Martinez)Mer än 8895:-BokaMer information

Hotell

Birka Cruises

Birka Cruises

Rederi: Birka Cruises erbjuder skärgårds-inspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan i Stockholms skärgård med kryssningsfartyget M/S Birka från Stadsgårdstermin...

Resekalender

23/10Nöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz (via Kristianstad)från 950:-