Skip to main content

Julbordskryssning med Viking Cinderella

Status:
Fullt

Följ med på en härlig kryssning Stockholm – Mariehamn med Cinderella.  Ombord ska vi avnjuta det delikata julbordet som är komponerat av Svenska Kocklandslaget. Det bjuds på gnistrande julshower och bra underhållning på Östersjöns bästa dansgolv.

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm, kryssning (60 mil)
Avresa på morgonen från respektive påstigningsplats. Vi får möjlighet till frukostpaus och gör även uppehåll för lunch innan vi når Stockholm sen eftermiddag. Vi checkar in på Viking Cinderella och går ombord. Under båtfärden genom den vackra skärgården ska vi avnjuta det stora julbordet inklusive fritt öl, vin, läsk till maten. Vi har sedan kvällen fri att njuta av allt det goda ombord.  

Dag 2 – Kryssning, hemresa
Efter en god frukostbuffé tillbringas tiden på båten efter egna önskemål. Passa på att besöka spa- och relaxavdelningen eller shoppa i taxfree-butiken.  Kl. 15.15 är vi åter i Stockholm och åker söderut efter en festlig kryssning.  På hemresan gör vi uppehåll för middag och kvällsfika.

 

Bra att veta
Glöm inte att ta med giltig legitimation såsom pass eller körkort.

Åldersgräns för kryssningar med Cinderella är 21 år. Resenärer som är under 21 år får endast resa i sällskap med målsman.

 

Hotell

Viking Line Cinderella

Viking Line Cinderella

Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår varje dag från Stockholm, Stadsgården. Ombord pågår underhållningen sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och...

Resekalender

7/12Bordershop Direkt 100 kg (via Bromölla, Kristianstad, Hörby, Malmö)från 620:-
9/12TUR för en dag - JUL I KÖPENHAMN (via Trelleborg, Lund)från 395:-
10/12TUR för en dag - JUL I KÖPENHAMN (via Bjärred, Lomma, Åkarp, Arlöv, Malmö)från 395:-
10/12Ullared (via Tollarp, Vä, Kristianstad, Knislinge, Broby, Osby)från 250:-
11/12TUR för en dag - JUL I KÖPENHAMN (via Limhamn, Malmö)från 395:-