Skip to main content

Julbordskryssning & julmarknad i Köpenhamn och Oslo

Pris från:
1 995:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss
  • Bro-, väg- & färjeavgifter
  • Julbordsbuffé inkl. 1 dryck DFDS, dag 1
  • 2 nätter med del i insides tvåbäddshytt, DFDS
  • Frukost DFDS dag 2 & 3
  • Egentid i Oslo, dag 2
  • Egentid i Köpenhamn, dag 3
  • Reseledarservice
Boka resa

Upplev två nordiska huvudstäders gemytliga julmarknader samt en avkopplande julbordskryssning med DFDS moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo.  

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – Köpenhamn (ca 14 mil)
Vi lämnar Sverige via Öresundsbron och kommer fram till Köpenhamn tidig eftermiddag. I hamnen väntar DFDS fina fartyg och vi går ombord. Klockan 14:00 avgår båten och det blir en härlig tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten. Vi gör oss bekväma i våra hytter och samlas sedan i i restaurangen för att äta en delikat julbordsbuffé. Efter maten roar vi oss bland alla faciliteter som erbjuds ombord, så som taxfreeshopping, barer, caféer med mera.


 
Dag 2 – Oslo
Vi inleder dagen av en god frukost och får sedan möjlighet att njuta av resan genom Oslofjorden från första parkett. Klockan 10:30 är vi framme i Oslo. Nu blir det tid att strosa runt i staden på egen hand och man kan besöka julmarknaden i Spikersuppa, strax intill huvudgatan Karl Johan. Här finns julbodar med ett stort utbud av olika produkter och ett 33 meter högt och vackert tindrande pariserhjul. På eftermiddagen åker vi tillbaka till fartyget och checkar in igen. Övrig tid av dagen och kvällen är fri för att utforska fartygets alla faciliteter och nöjen på egen hand.

 

Dag 3 – Köpenhamn, hemresa
Vi äter en härlig sjöfrukost ombord medan vi seglar längs med den fina skånska kusten på väg mot Köpenhamn dit vi ankommer klockan 09.30. Vi strosar runt och njuter av alla juliga ting som smyckar de små bodarna och dess omgivning. Unna dig något gott att äta eller passa på att köpa den där unika julklappen som inte finns på hemmaplan. Julmarknaderna finner du bland annat på Höjbro Plads, Nyhavn & Axeltorv. Önskar du uppleva den där extra härliga julkänslan så ska du bege dig till Tivoli (entré ingår ej i resans pris). Området myllrar av bedårande dekorationer och det både strålar och doftar jul vart du än befinner dig. -Ett minne för livet! Även åkattraktionerna är öppna, så ta gärna en hisnande åktur, om du vågar. Efter en ljuvlig dag i julens tecken samlas vi åter i bussen. Vi tar oss tillbaka till Sverige via Öresundsbron och våra hemorter beräknar vi att nå på kvällen.

 

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/11BussJulbordskryssning & julmarknad i Köpenhamn och OsloMer än 81 995:-BokaMer information
1/12BussJulbordskryssning & julmarknad i Köpenhamn och OsloMer än 81 995:-BokaMer information

Hotell

DFDS

DFDS

Våra dagliga kryssningar från Köpenhamn till Oslo är ett perfekt sätt att upptäcka de olika kulturerna i Danmark och Norge, samtidigt som du får en unik och avslappnande minisemester till havs. Hytter...