Skip to main content

Julmarknad i Berlin

Pris från:
2 395:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, två nätter med del i dubbelrum på Berlin Mark Hotel, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur i Berlin, möjlighet till inköp max 25 kg/person, reseledare.
Boka resa

I Berlin finns det många stämningsfulla julmarknader att välja bland. Nästan varje stadsdel har sin egen. I Berlin Mitte ska man inte missa julmarknaden på Gendarmenmarkt, som är en av de mest populära. Här kan man verkligen tala om en förtrollande julstämning med stjärnprydda tält och allt beläget på ett torg omgivet av pampiga byggnader. Följ med till Berlin och ta del av tyska jultraditioner!

Sök resa

Program

Dag 1 – Berlin (45 mil)
Avresa på morgonen, via Öresundsbron och genom Danmark till Gedser där vi tar färjan till Rostock. Under överfarten, som tar ca 2 timmar finns det möjlighet att både äta och handla. Från Rostock fortsätter vi söderut och kommer fram till Berlin tidig kväll. Vi bor centralt i den västra delen av Berlin, några minuters promenad från en av Berlins populäraste shoppinggator, Kurfürstendamm. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang.

Dag 2 – Rundtur & Julmarknad
Vi börjar dagen med en välsmakande frukost på vårt hotell och ska sedan göra en spännande stadsrundtur där vi får se de viktigaste sevärdheterna. Vi får bland annat se den stora paradgatan Unter den Linden, Alexanderplatz med TV-tornet och Riksdagshuset med glaskupolen. Sedan står dagen till fritt förfogande att besöka någon eller några av Berlins julmarknader.  Ett besök på ett av Europas största varuhus, KaDeWe (Kaufhaus des Westens) är ett måste.

Dag  3 – Hemresa
Efter frukosten lämnar vi Berlin för resa till Rostock. Vi får möjlighet till inköp i någon gränsbutik innan vi tar färjan över till Gedser. Ombord finns det möjlighet att äta lunch. Resan fortsätter genom Danmark, via Öresundsbron tillbaka till våra hemorter där vi är åter på kvällen.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/12BussJulmarknad i BerlinMer än 82 395:-BokaMer information

Hotell

Berlin Mark Hotel

Berlin Mark Hotel

Berlin Mark är beläget på en lugn sidogata bara 200 meter från den livliga shoppinggatan Kurfürstendamm. Rummen är ljusa och moderna. Hotellet är 4-stjärnigt och har frukostrestaurang och en bar. Nära...

Resekalender

23/10Nöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz (via Kristianstad)från 950:-