Skip to main content

Julmarknad i Celle

Pris från:
2 795:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss
  • Bro- väg- och färjeavgifter
  • Två nätter med del i dubbelrum på Hotel Caroline Mathilde, Celle
  • Middag på hotellet dag 1
  • Frukost dag 2 & 3
  • Guidad stadsvandring i Celle
  • Möjlighet till inköp max 25 kg/person
  • Reseledarservice
Boka resa

På den mysiga julmarknaden i Celle är vi omgivna av vackert julbelysta korsvirkeshus, som skapar en alldeles speciell stämning. Att bli förtjust i denna romantiska stad med sina mer än 500 unika korsvirkeshus är inte svårt.
 

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – Celle (48 mil)              
Avresa på morgonen från våra påstigningsorter och vidare till färjan Rödby - Puttgarden. Väl framme i Tyskland fortsätter vi resan via Lübeck och Hamburg och har sedan inte långt kvar till Celle, där vi checkar in på Hotel Caroline Mathilde för två nätter.  På kvällen samlas vi i hotellets restaurang för att avnjuta vår välkomstmiddag.

Dag 2 – Stadsvandring & Julmarknad 
Efter en god frukost går vi en guidad stadsvandring och har sedan gott om tid att spendera på den stämningsfulla julmarknaden. Vi strosar runt på egen hand bland mer än 80 små julbodar, härligt fyllda med unika konsthantverk, juldekorationer och julspecialiteter. 

Överallt sprider sig julens dofter av färskrostade mandlar, pepparkakor och Glühwein. Den som gillar korsvirkeshus bör bege sig till Kalandgasse, Neue Strasse och Zöllnerstrasse, där de mest intressanta husen är belägna.  Här finns affärer och caféer och vi har möjlighet att uppleva den för Celle så speciella atmosfären. På kvällen får vi möjlighet till middag på egen hand. 

Dag 3 – Hemresa
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och påbörjar hemresan. Vi får möjlighet till inköp vid någon gränsbutik innan det är dags att ta färjan från Puttgarden till danska Rödby. Framåt kvällen är vi åter tillbaka i hemorten efter en trevlig och stämningsfull helg i Celle. 

*Med reservation för tryckfel & ändringar!
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/11BussJulmarknad i CelleMer än 82 795:-BokaMer information

Hotell

Hotel Caroline Mathilde, Celle

Hotel Caroline Mathilde, Celle

Hotel Caroline Mathilde är beläget i lugna omgivningar med promenadavstånd från gamla stan i Celle. Här finns bland annat wellnessavdelning med pool & bastu. www.caroline-mathilde.de www.caroline-math...