Skip to main content

Julmarknad i Gdansk

Status:
Fullt

Följ med till en av Polens populäraste julmarknader i Gdansk med vackert juldekorerade gator och torg. Färgrika marknadsstånd lockar med allehanda julsaker och lokala delikatesser. Allt detta i härliga omgivningar med skimrande juldekorationer, lampor och julprydnader i fantasifulla former. Ombord på Stena Lines fartyg kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott och umgås. Du får även möjlighet till förmånlig shopping.

BLACK FRIDAY 
1000:- rabatt/person
Gäller endast Julmarknad i Gdansk med avresa 5/12 2019
Begränsat antal -Först til kvarn...

Sök resa

Program

Dag 1 – Karlskrona (20 mil)
Avresa på eftermiddagen från hemorten för resa till Karlskrona. På kvällen checkar vi in på Stena Lines fartyg ”Stena Spirit”. Vi samlas i restaurang Metropolitan för att avnjuta en gemensam 3-rätters middag. 

Dag 2 – Rundtur
Vi äter frukost ombord innan det är dags för avstigning i Gdynia. Vi gör en guidad rundtur genom det spännande Trestadsområdet, ”Trójmiasto” och får bekanta oss med Gdynia, Sopot och Gdansk. Vi avslutar med en stadsvandring i Gdansk, som är en av Polens äldsta städer.  På eftermiddagen checkar vi in på vårt centralt belägna hotell och får tid att på egen hand strosa runt och utforska staden. Middag i egen regi.

Dag 3 – Julmarknad
Efter en välsmakande frukost har vi hela dagen till fritt förfogande för julmarknaden i Gdansk. Vi åker sedan vidare till Gdynia där vi får möjlighet till inköp på det stora shoppingcentret Riviera - med 250 butiker, caféer och restauranger. Sedan är det dags att återvända till Stena Lines fartyg för incheckning. Väl ombord samlas vi i restaurang Taste för att avnjuta julbuffén inklusive dryck (öl, vin, vatten, kaffe m.m.). Kvällen är fri att njuta av det goda livet ombord.

Dag 4 – Hemresa
Vi äter frukostbuffé ombord innan det är dags för avstigning i Karlskrona.  Sedan fortsätter vi vidare till respektive hemort efter en minnesvärd resa med härlig julstämning.

 

 

Hotell

Hotel Mercure Stare Miasto, Gdansk

Hotel Mercure Stare Miasto, Gdansk

Mercure Gdansk Stare Miasto, Gdansk ligger mycket nära torget i gamla stan och stadens magnifika monument. Hotellet har 281 bekväma rum av olika typer och eftersom det är den högsta byggnaden i Gdansk...
Stena Line

Stena Line

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 38 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 21 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien. Fartygen...

Resekalender

7/12Bordershop Direkt 100 kg (via Bromölla, Kristianstad, Hörby, Malmö)från 620:-
9/12TUR för en dag - JUL I KÖPENHAMN (via Trelleborg, Lund)från 395:-
10/12TUR för en dag - JUL I KÖPENHAMN (via Bjärred, Lomma, Åkarp, Arlöv, Malmö)från 395:-
10/12Ullared (via Tollarp, Vä, Kristianstad, Knislinge, Broby, Osby)från 250:-
11/12TUR för en dag - JUL I KÖPENHAMN (via Limhamn, Malmö)från 395:-