Skip to main content

Julmarknad i Gdansk

Pris från:
2 995:-
Dagar:4
  • Resa i modern turistbuss, färjeavgift Karlskrona - Gdynia t/r, två nätter med del i tvåbäddshytt insides, en natt med del i dubbelrum på Hotel Mercure Stare Miasto, Gdansk, 3-rätters middag dag 1, julbuffé inklusive fri dryck (öl, vin, kaffe m.m.) dag 3, frukost dag 2, 3 & 4, guidad tur i Trestadsområdet, guidad stadsvandring i Gdansk, reseledarservice.
Boka resa

Följ med till en av Polens populäraste julmarknader i Gdansk med vackert juldekorerade gator och torg. Färgrika marknadsstånd lockar med allehanda julsaker och lokala delikatesser. Allt detta i härliga omgivningar med skimrande juldekorationer, lampor och julprydnader i fantasifulla former. Ombord på Stena Lines fartyg kan du koppla av i Pure Nordic Spa, äta gott och umgås. Du får även möjlighet till förmånlig shopping.

Sök resa

Program

Dag 1 – Karlskrona (20 mil)
Avresa på eftermiddagen från hemorten för resa till Karlskrona. På kvällen checkar vi in på Stena Lines fartyg ”Stena Spirit”. Vi samlas i restaurang Metropolitan för att avnjuta en gemensam 3-rätters middag. 

Dag 2 – Rundtur
Vi äter frukost ombord innan det är dags för avstigning i Gdynia. Vi gör en guidad rundtur genom det spännande Trestadsområdet, ”Trójmiasto” och får bekanta oss med Gdynia, Sopot och Gdansk. Vi avslutar med en stadsvandring i Gdansk, som är en av Polens äldsta städer.  På eftermiddagen checkar vi in på vårt centralt belägna hotell och får tid att på egen hand strosa runt och utforska staden. Middag i egen regi.

Dag 3 – Julmarknad
Efter en välsmakande frukost har vi hela dagen till fritt förfogande för julmarknaden i Gdansk. Vi åker sedan vidare till Gdynia där vi får möjlighet till inköp på det stora shoppingcentret Riviera - med 250 butiker, caféer och restauranger. Sedan är det dags att återvända till Stena Lines fartyg för incheckning. Väl ombord samlas vi i restaurang Taste för att avnjuta julbuffén inklusive dryck (öl, vin, vatten, kaffe m.m.). Kvällen är fri att njuta av det goda livet ombord.

Dag 4 – Hemresa
Vi äter frukostbuffé ombord innan det är dags för avstigning i Karlskrona.  Sedan fortsätter vi vidare till respektive hemort efter en minnesvärd resa med härlig julstämning.

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/12BussJulmarknad i GdanskMer än 82 995:-BokaMer information

Hotell

Hotel Mercure Stare Miasto, Gdansk

Hotel Mercure Stare Miasto, Gdansk

Mercure Gdansk Stare Miasto, Gdansk ligger mycket nära torget i gamla stan och stadens magnifika monument. Hotellet har 281 bekväma rum av olika typer och eftersom det är den högsta byggnaden i Gdansk...
Stena Line

Stena Line

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 38 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 21 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien. Fartygen...

Resekalender

28/10TUR för en dag - IKEA ÄLMHULT -Museum & varuhus (via Ystad, Sjöbo, Hörby, Höör)från 295:-