Skip to main content

Julmarknad i Hamburg

Pris från:
3 595:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro-, väg- & färjeavgifter.
  • Två nätter med del i dubbelrum på Ibis Hamburg Alster Centrum Hotel.
  • 3-rätters middag på Restaurang Shiffer Börse.
  • Frukost på hotellet dag 2 & 3.
  • Guidad stadsrundtur i Hamburg.
  • Möjlighet till inköp max 25 kg/pers.
  • Reseledarservice.
Boka resa

Följ med och upplev historisk och äkta julstämning.  Hamburg sjuder av liv och har mycket att erbjuda. Överallt är det nära till vatten, stora affärsgator, nöjeskvarter och många spännande besöksmål att upptäcka. Här finns en julmarknad för varje smak.

Sök resa

Program

Dag 1 - Hamburg (37 mil)
Efter upphämtning på morgonen styr vi bussen mot Danmark och över den ståtliga Öresundsbron. I Rödby väntar färjan som ska ta oss över till Puttgarden. Väl framme i Tyskland fortsätter vi söderut och har endast ca 15 mil till Hamburg. På eftermiddagen checkar vi in på vårt centralt belägna Ibis Hamburg Alster Centrum Hotel. När vi har gjort oss bekväma i våra rum spenderas dagen efter eget önskemål. Senare på kvällen samlas vi för en gemensam 3-rätters middag på närliggande Restaurang Schifferbörse. 

Dag 2 – Julmarknad
Efter en god frukost får vi en guidad bussrundtur där vi ser det bästa av Hamburg. Resten av dagen är fri till att utforska omgivningarna på egen hand. Med bara en kort promenad kan vi uppleva den historiska julmarknaden vid rådhusplatsen. Här är gatorna välfyllda med bodar, tomtar, gedigna hantverk, karuseller och allt man kan tänka sig som hör julen till. De upplysta husfasaderna speglar sig vackert i Alstersjöarnas blanka vatten och det råder förtrollande julstämning så längt ögat kan nå -En julmarknad du sent kommer att glömma!

Dag 3 - Shopping & hemresa
Efter en god frukostbuffé åker vi från Hamburg och tar samma väg tillbaka mot hemorten. Innan vi lämnar Tyskland ges det möjlighet till inköp vid någon prisvärd gränsbutik. Vi tar farväl på hemorten med oförglömliga tyska julmarknadsminnen och kanske en och annan souvenir i bagaget.

*Med reservation för tryckfel & ändringar!
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/11BussJulmarknad i HamburgMer än 83 595:-BokaMer information

Hotell

Ibis Hamburg Alster Centrum Hotel

Ibis Hamburg Alster Centrum Hotel

Ibis Hamburg Alster Centrum Hotel är vackert beläget precis vid Alstersjön och en kort promenad från Hamburgs centralstation. Hotellet har rymliga, ljusa rum med ett stort skrivbord och ett eget badru...