Skip to main content

Julmarknad i Hamburg

Pris från:
2 795:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, två nätter med del i dubbelrum på Hotel Senator, Hamburg, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur i Hamburg, möjlighet till
  • inköp max 25 kg/person, reseledare.
Boka resa

Följ med och upplev härlig julstämning i Tysklands andra största stad.  Hamburg sjuder av liv och har mycket att erbjuda, överallt är det nära till vatten, stora affärsgator, nöjeskvarter och många spännande besöksmål att upptäcka. Här finns en julmarknad för varje smak.

Sök resa

Program

Dag 1 - Hamburg (37 mil)
Avresa på morgonen, genom Danmark och vidare med färjan Rödby – Puttgarden.   Väl framme i Tyskland fortsätter vi söderut och har endast ca 15 mil till Hamburg. Sen eftermiddag checkar vi in på Hotel Senator, som ligger i centrum.

Dag 2 - Julmarknad
Efter frukost gör vi en bussrundtur och får se det bästa av Hamburg. Sedan är dagen fri för egna aktiviteter. I innerstan finns det flera julmarknader att välja bland. En av de mest omtyckta och välbesökta är den historiska marknaden på Rådhustorget, som ligger en kort promenad från vårt hotell.  I de små julbodarna kan vi köpa allt mellan himmel och jord. Överallt doftar det rostade mandlar, pepparkakor och glögg.

Dag 3 - Hemorten 
På förmiddagen lämnar vi Hamburg och tar samma väg tillbaka mot våra hemorter dit vi kommer åter framåt kvällen. Innan vi lämnar Tyskland får vi möjlighet till inköp vid någon gränsbutik.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/11BussJulmarknad i HamburgMer än 82 795:-BokaMer information

Hotell

Senator Hotel Hamburg

Senator Hotel Hamburg

Senator är ett privatägt 4-stjärnigt hotell, som är beläget i centrala Hamburg i det livliga St. Georg nära allt. Rådhustorget och shoppinggatan Mönckebergstrasse ligger en kort promenad från hotellet...

Resekalender

23/10Nöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz (via Kristianstad)från 950:-