Skip to main content

Julmarknad i Kiel

Pris från:
3 495:-
Dagar:3
Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, två nätter med del i dubbelrum på Atlantic Hotel Kiel, middag dag 1, frukost dag 2 & 3, möjlighet till inköp max 25 kg/person, reseledare.
Boka resa

Sjöfarts- och universitetsstaden Kiel välkomnar oss till sin mysiga julmarknad i maritim atmosfär. Kiel är ett paradis för köpglada och nöjestörstande. På Holstenstrasse ligger butikerna tätt, och här finns också köpcentrat Sophienhof, som rymmer ca 100 olika butiker i två plan på tillsammans 32 000 m2.

Sök resa

Program

Dag 1 - Kiel (30 mil)
Avresa på morgonen via Öresundsbron till färjan Rödby – Puttgarden. Väl framme i Tyskland åker vi till Burg där vi får lite egen tid. Vi fortsätter sedan till Kiel, där vi checkar in på centralt belägna Atlantic Hotel på eftermiddagen.  Vi får sedan tid att utforska staden och besöka julmarknaden. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2 – Julmarknad
Vi ägnar hela dagen åt Kiels stämningsfulla julmarknad, som finns längs Holstenplatz, Asmus-Bremer-Platz, Alter Markt och i Europas största övertäckta inköpsgalleria, Sophienhof. Över 100 marknadsstånd sprider julstämning över hela innerstaden. Vi njuter dofterna av brända mandlar, Glühwein, god mat och trevlig stämning. Konsthantverkarna lockar med fina julklappstips.

Dag 3 – Hemresa
På förmiddagen lämnar vi Kiel och åker mot Puttgarden. Vi får möjlighet till inköp i någon gränsbutik innan det är dags att ta färjan till Rödby.  Resan fortsätter genom Danmark och vidare över Öresundsbron till Sverige och våra hemorter.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/11BussJulmarknad i KielMer än 83 495:-BokaMer information

Hotell

Atlantic Hotel Kiel

Atlantic Hotel Kiel

Atlantic Hotel Kiel är ett 4-stjärnigt hotell, centralt beläget i innerstan och vid Kielfjorden. Hotellet har rymliga och modernt inredda rum, en restaurang med unik atmosfär samt en av Schleswig-Hols...

Resekalender

23/8Bordershop (75 kg) via Åhusfrån 500:-