Skip to main content

Julmarknad i Kiel

Pris från:
3 695:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss.
  • Bro- väg- och färjeavgifter.
  • Två nätter med del i dubbelrum på B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke.
  • Frukost dag 2 & 3.
  • 2-rätters middag på Ratskeller, dag 1.
  • 3-rätters middag på Das Wirtshaus, dag 2.
  • Möjlighet till inköp max 25 kg/person.
  • Reseledarservice
Boka resa

Sjöfarts- och universitetsstaden Kiel välkomnar oss till sin mysiga julmarknad i maritim atmosfär. Kiel är ett paradis för köpglada och nöjestörstande. På Holstenstrasse ligger butikerna tätt och här finns också köpcentrat Sophienhof, som rymmer ca 120 olika butiker.

Sök resa

Program

Dag 1 - Kiel (ca 30 mil)
Avresa på morgonen via Öresunds-bron till färjan Rödby – Puttgarden. Vi fortsätter till Kiel där vi ska bo två nätter på centralt belägna B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke. Redan första dagen får vi gott om tid att utforska staden och besöka julmarknaden. På kvällen samlas vi åter för att äta en god 2-rätters middag på Ratskeller som är beläget i den kulturminnesmärkta rådhusbyggnaden nära hotellet.

Dag 2 – Julmarknad
Efter en god frukost ägnas hela dagen åt Kiels stämningsfulla julmarknad, som finns längs Holstenplatz, Asmus-Bremer-Platz, Alter Markt, Rådhus-platsen och i Europas största övertäckta inköpsgalleria, Sophienhof. Över 100 marknadsstånd sprider julstämning över hela innerstaden. Vi njuter till dofterna av färska, brända mandlar, Glühwein, tyska delikatesser och härlig tyskinspirerad julstämning. Konsthantverkarna lockar med fina julklappstips. På kvällen samlas vi på närliggande Das Wirtshaus för att avnjuta en god 3-rättersmiddag.

Dag 3 – Shopping & Hemresa 
Efter en god frukost checkar vi ut och lämnar Kiel för att åka mot Puttgarden. Vi får möjlighet till inköp i någon gränsbutik innan det är dags att ta färjan till Rödby. Resan fortsätter genom Danmark och via Öresundsbron är vi snart åter på svensk mark och våra hemorter.

 

 *Med reservation för tryckfel & ändringar ocsamt prishöjning!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/12BussJulmarknad i KielMer än 83 695:-BokaMer information

Hotell

B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke

B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke

B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke ligger i Kiel, 100 meter från Kiels operahus. Här erbjuds luftkonditionerade rum och en bar. Du bor cirka 100 meter från Kiels stadshus och 200 meter från Sankt Nikolaus-k...