Skip to main content

Julmarknad & julbuffé - Gavnö Slott

Pris från:
1 095:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss.
  • Väg & broavgifter.
  • Entré till Gavnø Slotts julmarknad.
  • Julbuffé på Café Tulipanen.
Boka resa

Följ med och upplev äkta julstämning bland ett hav av marknadsstånd i sagolik slottsmiljö.


Gavnø slott är beläget på en liten ö vid södra Själland i Danmark. Baronessan älskar jul och startade därför en Julbazar och nu, 14 år senare, har den goda julstämningen vuxit och är idag Danmarks största julmarknad.

 

Sök resa

Program

Efter upphämtning går färden via Öresundsbron och vidare till Gavnö Slott i Næstved. Här blir det tid att strosa runt och utforska de julpyntade och vackra omgivningarna på egen hand. Vi ska också få avnjuta en läcker dansk julbuffé på slottets Café Tulipanen.  Efter maten får vi mer tid att glädjas av alla unika och vackra skapelser som julmarknaden har att bjuda på. Känn doften av brända mandlar och allt annat gott som hör julen till. Beskåda alla utställares unika hantverk och andra läckra ting som smyckar omgivningen. 

Sen eftermiddag samlas vi åter i bussen och gör oss redo för hemfärd. Via Öresundsbron är vi snart åter på svensk mark. Vi säger tack och adjö med oförglömliga julminnen och kanske en och annan klapp med hem i bagaget. 

Fakta 
Gavnø slott är beläget på en liten ö vid södra Själland i Danmark. Baronessan älskar jul och startade därför en Julbazar och nu, 15 år senare, har den goda julstämningen vuxit och är idag Danmarks största julmarknad. 

 

*Med reservation för feltryck & ändringar!

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/11
Se hållplatser & tider
BussJulmarknad på Gavnö Slott Mer än 81 095:-BokaSe hållplatser & tider