Skip to main content

Julmarknad på Gavnø slott

Pris från:
820:-
Dagar:1
  • Resa i modern turistbuss
  • Väg & broavgifter
  • Entré till Gavnø Slott & Julbazar
  • Julbuffé på Café Tulipanen
Boka resa

Gavnø Slott - Danmarks största julmarknad! Följ med och upplev riktig julstämning bland 150 marknadsstånd i historisk herrgårdsmiljö.

 

Gavnø slott
Slottet är beläget på en liten ö vid södra Själland i Danmark. Baronessan älskar jul och startade därför en julbazar. Nu 14 år senare, har den goda julstämningen vuxit och är idag Danmarks största julmarknad. 
www.gavnoe.dk

Sök resa

Program

Efter upphämtning går färden via Öresundsbron och vidare till Gavnö Slott i Næstved. Vi inleder besöket med att avnjuta en dansk julbuffé på slottets Café Tulipanen. Sedan blir det tid att strosa runt på julmarknaden på egen hand. Känn doften av brända mandlar och allt annat gott som hör julen till. Provsmaka öl från Slottsbryggeriet, smaka det omtalade grillade vildsvins-köttet och utforska alla utställares unika hantverk och andra läckra ting som hör julen till. På kvällen samlas vi åter i bussen och påbörjar vår hemfärd. Via Öresundsbron är vi snart på hemmaplan igen. Vi säger tack och adjö med oförglömliga julminnen och kanske en och annan klapp i bagaget.
 

Fakta
Gavnø slott är beläget på en liten ö vid södra Själland i Danmark. Baronessan älskar jul och startade därför en julbazar och nu, 14 år senare, har den goda julstämningen vuxit och är idag Danmarks största julmarknad.


*Med reservation för feltryck och ändringar! 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/11BussJulmarknad på Gavnø slottMer än 8820:-BokaMer information