Skip to main content

Julmarknad på Gavnø slott

Status:
Fullt

Följ med och upplev äkta julstämning bland ett hav av marknadsstånd i sagolik slottsmiljö.


Gavnø slott är beläget på en liten ö vid södra Själland i Danmark. Baronessan älskar jul och startade därför en Julbazar och nu, 14 år senare, har den goda julstämningen vuxit och är idag Danmarks största julmarknad.

 

Sök resa

Program

Efter upphämtning går färden via Öresundsbron och vidare till Gavnö Slott i Næstved. Vi inleder besöket med att strosa runt och utforska de julpyntade omgivningarna på egen hand. Klockan 14:00 har det blivit dags att avnjuta en läcker dansk julbuffé tillsammans med ett svalkande glas vin/öl eller vatten på slottets Café Tulipanen. Efter maten får vi mer tid att njuta av alla unika och vackra ting som julmarknaden har att bjuda på. Känn doften av brända mandlar och allt annat gott som hör julen till. Utforska alla utställares unika hantverk och andra läckra ting som smyckar omgivningen. På kvällen samlas vi åter i bussen och gör oss redo för hemfärd. Via Öresundsbron är vi snart tillbaka på hemmaplan igen. Vi säger tack och adjö med oförglömliga julminnen och kanske en och annan klapp med hem i bagaget.

Fakta
Gavnø slott är beläget på en liten ö vid södra Själland i Danmark. Baronessan älskar jul och startade därför en julbazar och nu, 14 år senare, har den goda julstämningen vuxit och är idag Danmarks största julmarknad.


*Med reservation för feltryck och ändringar!