Skip to main content

Klaipeda Minikryssning

Pris från:
2 195:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, kryssning Karlshamn – Klaipeda t/r, två nätter med del i tvåbäddshytt insides, 2-rätters middag dag 1 & 2, frukostbuffé dag 2 & 3, stadsrundtur i Klaipeda med lokalguide, besök i kurorten Palanga, entré till bärnstensmuseet, möjlighet till förmånlig shopping, reseledarservice.
Boka resa

Litauen är ett oupptäckt grannland helt annorlunda från de övriga Baltiska länderna. Här finns Östersjöns vitaste sandstränder, Europas högsta sanddyner, närproducerad mat och öl, en spännande kultur samt plånboksvänlig shopping. Njut av en avkopplande minikryssning med DFDS från Karlshamn till Klaipeda. Vi bor två nätter ombord och får en heldag i land samt en guidad tur som ger oss ett smakprov på detta intressanta land.

Sök resa

Program

Dag 1 – Karlshamn (15 mil)
Avresa på eftermiddagen från hemorten. Vi checkar in på DFDS terminal i Karlshamn och går ombord. På kvällen samlas vi för att avnjuta en 2-rätters middag och kan sedan njuta av sjöresan.

Dag 2 – Klaipeda & Palanga
Vi äter frukost ombord innan vi kommer fram till staden Klaipeda. Vi börjar dagen med en stadsrundtur med en lokalguide och får sedan lunchmöjlighet och lite egen tid. På eftermiddagen gör vi en utflykt till kurorten Palanga, där vi bland annat ska besöka det mycket sevärda bärnstensmuseet.

Vi avslutar vårt besök med egen tid och förmånlig shopping på det stora shoppingcentret Akropolis i Klaipeda. Här finns det gott om butiker, restauranger, caféer och delikatessbutiker. På kvällen checkar vi in på DFDS färja och samlas i restaurangen för att äta en 2-rätters middag.

Dag 3 – Hemresa
Vi är åter i Karlshamn på morgonen och äter frukost ombord före hemresa efter minnesvärda dagar.

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/10BussKlaipeda Minikryssning42 195:-BokaMer information

Hotell

DFDS Litauen

DFDS Litauen

DFDS www.dfds.se

Resekalender

26/9Burg Centrum - Vinprovning & shoppingfrån 1 695:-