Skip to main content

Kosta Boda Art Hotel -Unikt spahotell i hjärtat av Småland

Pris från:
2 095:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss
  • En natt med del i dubbelrum, Kosta Boda Art Hotel
  • Middag på hotellet dag 1
  • Frukost på hotellet dag 2
  • Entré till spaavdelningen med tillgång till pool, bastu, gym & fria träningspass
  • Morgonrock & tofflor på rummet
  • Guidning på Kosta Boda Art Hotel
  • Reseledarservice
Boka resa

Unna dig en lyxig spaupplevelse i designhotellets prisbelönta spa. Maten är kärleksfullt tillagad med lokala råvaror och i den småländska gästfriheten lämnas inget åt slumpen.

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Kosta (ca 25 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser går resan mot Småland. Vi gör ett stopp på lämplig plats för möjlighet att köpa en fika. Resan fortsätter genom de småländska skogarna innan vi når Kosta Boda Art Hotel. Detta unika fyrstjärniga designhotell fullkomligt exploderar i färg och form. De olika hotellmiljöerna och hotellrummen är designade av Kosta Bodas världsberömda glasformgivare. Efter incheckning kopplar vi av i hotellets spa som har allt som kan önskas för kropp och själ. Här finns möjlighet för djup avkoppling i en rofylld oas, genom motion och välgörande behandlingar. Även här står glaskonsten i fokus – njut till exempel av en simtur med konstglasutställning under vatten. Fyllda med ny kraft och energi, samlas vi på kvällen för en gemensam middag i hotellets restaurang. 

Dag 2 – Hemfärd
Efter en god frukostbuffé väntar en guidad tur av hotellet. Övrig tid av förmiddagen tillbringas på egen hand. Kanske lockar ett besök på det närliggande Kosta Boda Outlet? Efter lunch samlas vi åter för att påbörja vår hemfärd. Vi tar farväl på respektive hemort med unika konst & spa-minnen i bagaget. 

Alla våra resenärer får 10% rabatt i glasshopen på Kosta Boda Art Hotel, Kosta Outlet Hem& Ittala Outlet!

 

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/9BussLyxig sparesa -Kosta Boda Art Hotel Mer än 82 095:-BokaMer information

Hotell

Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel är beläget mellan Växjö och Kalmar i hjärtat av Småland. Här erbjuds prisbelönta spa och signum-behandlingar med uppvärmt glas mot kroppen. Kosta glasbruk och Kosta Outlet ligger...