Skip to main content

Julhyttsill med Ann-Louise Hansson

Pris från:
1 845:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss, förmiddagsfika på Bellas Place, Bromölla, entré till Kosta Julmarknad 2 dagar, en natt med del i dubbelrum på Kosta Lodge inkl. frukost, julhyttesill med Ann-Louise Hansson, möjlighet till shopping på Kosta Outlet dag 2.
Boka resa

Julhyttesill med Ann-Louise Hansson


Följ med på en härlig resa i julens och glasrikets tecken och upplev glasblåsning, trevliga små matbodar, traditionell hyttsill och en fantastisk julstämning!

Sök resa

Program

Dag 1 - Kosta
Efter upphämtning på våra påstigningsorter åker vi till Bromölla. På Bellas Place ska vi i sann 50-tals anda inta en god förmiddagsfika. Vi kör sedan vidare mot Kosta och Kosta Lodge där vi ska inkvartera oss för en övernattning. Efter incheckning finns det gott om tid att på egen hand utforska julmarknaden, äta något gott eller varför inte strosa runt inne i butikerna som säljer alla sorters glas, konst, m.m. Kanske hittar du den perfekta julklappen? På kvällen samlas vi för att tillsammans avnjuta och uppleva luffartraditionen Hyttsill i kombination med traditionell julmat såsom Janssons Frestelse, köttbullar, prinskorv, skinka, m.m. Till efterrätt serveras en äkta småländsk ostkaka med sylt och grädde. Under kvällen bjuds det på underhållning av Ann-Louise Hansson och glasblåsning på mästarnivå.

Dag 2 - Hemresa
Utvilade och efter en god frukost, checkar vi ut och samlas för avfärd. Vi åker till SEA Glasbruk där vi kan köpa märkesprodukter till riktigt låga priser. Med härliga minnen och säkert ett och annat fynd i bagaget, påbörjar vi vår hemresa. Vi tar farväl vid påstigningsplatsen framåt kvällen!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/11BussJulhyttsill med Ann-Louise HanssonMer än 81 845:-BokaMer information

Hotell

Kosta Lodge

Kosta Lodge

Hotell Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Rummen är enkelt inredda men bekväma. 26 gästrum finns i i huvudbyggnaden och i de två ann...

Resekalender

19/9TUR för en dag till GILLELEJE via Veberöd-Genarp-Dalby-Staffanstorpfrån 280:-