Skip to main content

Kosta - Kräftskiva Deluxe

Pris från:
2 850:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss, del i dubbelrum på Kosta Lodge, välkomstdrink Visenklöv, kräftskiva inkl. 3 glas öl eller vin, kaffe, avec och äppelkaka dag 1 (vid kräftskiva), skogshuggarfrukost, besök på Kosta Outlet & Lågprisvaruhuset Kosta, tillång till pool, jacuzzi & bastu, guidad tur på Kosta Safaripark, trubadur under kräftskivan, möjlighet till 3- och 5-kamp, reseledarservice.
Boka resa

Följ med på en oförglömlig resa till Kosta. Vi åker en guidad tur i Safariparken och frossar bland primörerna på kräftskivan i tältet vid sjön.


 

Sök resa

Program

Dag 1 - Kosta 
Efter upphämtning åker vi till de småländska skogarna och Kosta. När vi kommer fram till Kosta börjar vår dag med ett besök på Lågprisvaruhuset och Kosta Outlet. Här finns möjlighet att köpa lunch eller fika. Efter ett par timmar samlas vi i bussen igen för att åka till Kosta Lodge, vårt hotell för resan. Efter incheckning får vi fri tid att inkvartera oss i våra rum och kanske ett dopp i poolen eller jacuzzin lockar? Vid kl.17.30 har det blivit dags att samlas i bussen för att åka till Kosta Vildmarkscamp. Här bjuds vi på en välkomstdrink som heter ”Visenklöv”. I stortältet vid sjön är vår kräftskiva uppdukad med bland annat Västerbottenpaj, nybakat bröd, sallad och så klart kräftor som vi får äta så många vi bara orkar. Här finns även en trubadur som spelar för oss under kvällen och om man vill, kan man även ställa upp på en 3- eller 5-kamp. Mätta och belåtna samlas vi i bussen för att åka tillbaka till hotellet och för er som vill är baren öppen för en fortsatt trevlig kväll på hotellet. 

Dag 2 - Hemresa
Efter en god frukost finns det tid att njuta av hotellets bastu, jacuzzi och pool innan det blivit dags för utcheckning. Vi samlas i bussen och åker till Safariparken. Idag kommer vi att åka på en guidad tur där vi får se och uppleva djuren på riktigt nära håll. Parken har både Mufflonfår, Dovhjort, Vildsvin, Visent och Kronhjortar som vår guide berättar mer om. Efter en intressant guidning har det blivit dags för hemfärd. Vi stannar längs med vägen för möjlighet att köpa en enklare lunch. När vi når våra hemorter tackar vi för en trevlig resa med god mat, trevlig miljö och oförglömliga minnen från Kosta. 

 

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/8BussKosta - Kräftskiva DeluxeMer än 82 850:-BokaMer information

Hotell

Kosta Lodge

Kosta Lodge

Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Rummen är enkelt inredda men bekväma. 26 gästrum finns i i huvudbyggnaden och i de två annexen. V...

Resekalender

25/6TUR för en dag - HORNBÆK i sommarskrud (via Getinge, Haverdal, Halmstad)från 295:-