Skip to main content

Kryssning med DFDS Köpenhamn - Oslo

Pris från:
1 995:-
Dagar:3
Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, kryssning, logi i tvåbäddshytt insides, middagsbuffé inkl. 1 dryck dag 1, 2-rätters middag inkl. 1 dryck dag 2, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur i Oslo & Köpenhamn, reseledarservice.
Boka resa

Upplev två nordiska huvudstäder och en skön avkopplande kryssning med DFDS moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo. Varmt välkommen ombord!

Sök resa

Program

Kryssning med DFDS Köpenhamn – Oslo

 

Dag 1 – Köpenhamn        
Vi lämnar Sverige via Öresundsbron och kommer fram till Köpenhamn på eftermiddagen. Vi får möjlighet att äta lunch innan vi checkar in på DFDS fina fartyg och går ombord. Klockan 16.30 avgår båten och det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten innan det är dags för middag. Vi äter en god middagsbuffé med mycket skaldjur och annat gott. Sedan roar vi oss med allt det goda som erbjuds ombord, shopping, dans, underhållning av trubadur, wellness med mera.

Dag 2 –  Oslo 
Vi startar med en stor frukostbuffé och får sedan möjlighet att njuta av resan genom Oslofjorden från första parkett. Klockan 09.45 är vi framme i Oslo. Vi kör en rundtur och får bland annat se den nya Operan, Vigelandsparken och Akers Brygge. Under eftermiddagen får vi lite egen tid att njuta av folklivet på Oslos paradgata Karl Johann, innan det är dags att återvända till båten som avgår klockan 16.30. Ombord väntar en delikat 2-rätters middag i à la carte restaurangen och därefter är det fritt att ta del av alla nöjen ombord.

Dag 3 – Köpenhamn, hemresa
Vi äter en härlig sjöfrukost ombord medan vi seglar längs med den fina skånska kusten på väg mot Köpenhamn dit vi ankommer klockan 09.45. Vi kör en rundtur i ”Dronningens by” och får sedan lite egen tid på Ströget och lunchmöjlighet. Lite senare på eftermiddagen lämnar vi Köpen-hamn och åker tillbaka till Sverige via Öresundsbron. Vi är åter vid våra respektive hemorter på kvällen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/9BussKryssning med DFDS Köpenhamn – OsloMer än 81 995:-BokaMer information

Hotell

DFDS

DFDS

Rederi: DFDS www.dfds.se

Resekalender

19/7TUR för en dag till GILLELEJE via Veberöd-Staffanstorpfrån 280:-