Skip to main content

Kryssning med M/S Birka, Stockholm - Mariehamn

Status:
Fullt

Följ med på en festlig och avkopplande skärgårdskryssning ombord på lyxiga M/S Birka. Vi gör en kryssning genom Stockholms vackra skärgård via Mariehamn. Med ett dygn ombord finns det gott om tid att umgås, äta gott, dansa,  shoppa och njuta i spa avdelningen.

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm, kryssning
Avresa från våra påstigningsorter på morgonen. Vi får möjlighet till frukostpaus och gör även uppehåll för lunch innan vi kommer fram till Stockholm. På eftermiddagen checkar vi in på kryssningsfartyget som avgår kl. 18.00. I restaurang Sjösalen bjuds vi på ett klassiskt svenskt smörgåsbord inkl. dryck. Låt dig sedan underhållas av de artister som spelar ombord, ta en drink i någon av de sju barerna eller dansa dig trött in på småtimmarna. Ombord finns även ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med en vidunderlig utsikt över skärgården. Vi bjuds på underhållning av Matz Bladhs, Skåningarna med flera.

Dag 2 – Kryssning, hemresa
Vi äter en god frukostbuffé i Sjösalen samtidigt som vi njuter av vackra skärgårdsvyer. Vi har sedan gott om tid att upptäcka allt vad fartyget har att bjuda på. I lyxiga Panorama Spa kan du t. ex. unna dig en avkopplande behandling och i taxfree-butiken har du gott om tid att botanisera bland parfymer, goda viner, godis och kosmetika. Kl. 15.45 är vi åter i Stockholm och åker söderut efter en festlig och avkopplande minisemester.

Åldersgräns för kryssningar med Birka är 23 år. Resenärer som är under 23 år får endast resa i sällskap med målsman. 

 


 

 

Resekalender

25/4Ullared (via Tollarp-Osby)från 240:-
2/5TUR för en dag via Nybrostrand-Trelleborgfrån 295:-
2/5Ullared (via Tollarp-Osby)från 240:-
3/5TUR för en dag via Tomelilla-Dalbyfrån 295:-
4/5Göteborg på egen handfrån 1 250:-