Skip to main content

Kryssning med M/S Birka Stockholm - Mariehamn med dans

Pris från:
650:-
Dagar:2
  • Bussresa, skärgårdskryssning, logi i tvåbäddshytt insides, smörgåsbord inkl. måltidsdryck (vin, öl, juice, läsk, kaffe och te), frukostbuffé.
Boka resa

Följ med på en festlig och avkopplande skärgårdskryssning ombord på lyxiga M/S Birka. Vi gör en kryssning genom Stockholms vackra skärgård via Mariehamn. Med ett dygn ombord finns det gott om tid att umgås, äta gott, dansa,  shoppa och njuta i spa avdelningen.

Underhållning:
28/8 (Dans till Martinez och Hedins)
25/9 (Dans till Matz Bladhs och Lövgrens)
6/11 (Dans till Chiquita och Sounders)

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm, kryssning
Avresa från våra påstigningsorter på morgonen. Vi får möjlighet till frukostpaus och gör även uppehåll för lunch innan vi kommer fram till Stockholm. På eftermiddagen checkar vi in på kryssningsfartyget som avgår kl. 17.00. I restaurang Sjösalen bjuds vi på ett klassiskt svenskt smörgåsbord inkl. dryck. Låt dig sedan underhållas av de artister som spelar ombord, ta en drink i någon av de sju barerna eller dansa dig trött in på småtimmarna. Ombord finns även ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med en vidunderlig utsikt över skärgården. Vi bjuds på underhållning av kvällens orkester.

Dag 2 – Kryssning, hemresa
Vi äter en god frukostbuffé i Sjösalen samtidigt som vi njuter av vackra skärgårdsvyer. Vi har sedan gott om tid att upptäcka allt vad fartyget har att bjuda på. I lyxiga Panorama Spa kan du t. ex. unna dig en avkopplande behandling och i taxfree-butiken har du gott om tid att botanisera bland parfymer, goda viner, godis och kosmetika. Kl. 14.00 är vi åter i Stockholm och åker söderut efter en festlig och avkopplande minisemester.

Bra att veta
Glöm inte att ta med giltig legitimation såsom pass eller körkort.

Åldersgräns för kryssningar med Birka är 23 år. Resenärer som är under 23 år får endast resa i sällskap med målsman.

Underhållning:
28/8 (Dans till Martinez och Hedins)
25/9 (Dans till Matz Bladhs och Lövgrens)
6/11 (Dans till Chiquita och Sounders)


 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/9BussKryssning med M/S Birka Stockholm - Mariehamn (Dans till Matz Bladhs och Lövgrens)Mer än 8650:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/11BussKryssning med M/S Birka Stockholm - Mariehamn (Dans till Chiquita och Sounders)Mer än 8650:-BokaMer information

Hotell

Birka Cruises

Birka Cruises

Rederi: Birka Cruises erbjuder skärgårds-inspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan i Stockholms skärgård med kryssningsfartyget M/S Birka från Stadsgårdstermin...

Resekalender

23/8Bordershop (75 kg) via Åhusfrån 500:-
25/8Bordershop direkt (100 kg) via Olofströmfrån 600:-