Skip to main content

Kryssning med Viking Cinderella – Lasse Stefanz

Pris från:
950:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss, kryssning Stockholm – Mariehamn, logi i tvåbäddshytt insides, middagsbuffé inklusive måltidsdryck (öl, vin, läsk, kaffe/te), frukostbuffé, reseledarservice.
Boka resa

Nordens största dansband - Lasse Stefanz bjuder på en kryssning utöver det vanliga. Hela fartyget går i det legendariska bandets tecken. Följ med och byt den trista vardagen mot underhållning, matupplevelser, taxfreeshopping, sköna spabehandlingar och en härlig kryssning Stockholm – Mariehamn.

Sök resa

Program Nöjeskryssning med Viking Cinderella – Lasse Stefanz

Dag 1 – Stockholm, kryssning
Avresa på morgonen från respektive påstigningsplats. Vi får möjlighet till frukostpaus och gör även uppehåll för lunch innan vi når Stockholm tidig kväll. Vi checkar in på Viking Cinderella och går ombord. Under båtfärden genom den vackra skärgården ska vi avnjuta middagsbuffén inklusive fritt öl, vin, vatten till maten. Vi har sedan kvällen fri att njuta av allt det goda ombord.

Under kryssningen blir det talkshow med sångaren Olle Jönsson, LS-quis med fina priser, signering och meet and greet. Dessutom karaoke för den som vill sjunga sin egen LS-låt. Partytrubadurerna Calle Nilsson och Johan Andersson höjer stämningen i Melody och det bästa av allt – en helkväll i nattklubben Étage där Lasse Stefanz bjuder på alla sina hits. Kryssningens konferencier är Thomas Deutgen.

Dag 2 – Kryssning, hemresa
Efter en god frukostbuffé tillbringas tiden på båten efter egna önskemål. Passa på att besöka spa och relaxavdelningen eller shoppa i taxfree-butiken.  Kl. 15.15 är vi åter i Stockholm och åker söderut efter en festlig och avkopplande minisemester. Vi gör uppehåll för bensträckare och får möjlighet att äta middag.

Rederi: Viking Line, www.vikingline.se
Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår varje dag från Stockholm, Stadsgården. Ombord pågår underhållningen sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJs. Ombord finns flera olika restauranger att välja mellan.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/10BussNöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz (via Kristianstad)1950:-BokaMer information

Resekalender

23/10Nöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz (via Kristianstad)från 950:-