Skip to main content

Kryssning med Viking Cinderella – Lasse Stefanz

Pris från:
995:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss, kryssning Stockholm – Mariehamn, logi i tvåbäddshytt insides, middagsbuffé inklusive måltidsdryck (öl, vin, läsk, kaffe/te), frukostbuffé, reseledarservice.
Boka resa

Nordens största dansband - Lasse Stefanz bjuder på en kryssning utöver det vanliga. Hela fartyget går i det legendariska bandets tecken. Följ med och byt den trista vardagen mot underhållning, matupplevelser, taxfreeshopping, sköna spabehandlingar och en härlig kryssning Stockholm – Mariehamn.

Sök resa

Program Nöjeskryssning med Viking Cinderella – Lasse Stefanz

Dag 1 – Stockholm, kryssning
Avresa på morgonen från respektive påstigningsplats. Vi får möjlighet till frukostpaus och gör även uppehåll för lunch innan vi når Stockholm tidig kväll. Vi checkar in på Viking Cinderella och går ombord. Under båtfärden genom den vackra skärgården ska vi avnjuta middagsbuffén inklusive fritt öl, vin, vatten till maten. Vi har sedan kvällen fri att njuta av allt det goda ombord.

Under kryssningen blir det talkshow med sångaren Olle Jönsson, LS-quis med fina priser, signering och meet and greet. Dessutom karaoke för den som vill sjunga sin egen LS-låt. Partytrubadurer höjer stämningen i Melody och det bästa av allt – en helkväll i nattklubben Étage där Lasse Stefanz bjuder på alla sina hits. 

Dag 2 – Kryssning, hemresa
Efter en god frukostbuffé tillbringas tiden på båten efter egna önskemål. Passa på att besöka spa och relaxavdelningen eller shoppa i taxfree-butiken.  Kl. 15.15 är vi åter i Stockholm och åker söderut efter en festlig och avkopplande minisemester. Vi gör uppehåll för bensträckare och får möjlighet att äta middag. 

OBS!
Åldersgräns för kryssningar med Cinderella är 21 år. Resenärer som är under 21 år får endast resa i sällskap med målsman.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/5BussNöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz Mer än 8995:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/5BussNöjeskryssning Viking Cinderella – Lasse Stefanz Mer än 8995:-BokaMer information

Hotell

Viking Line Cinderella

Viking Line Cinderella

Rederi: Viking Line, www.vikingline.se Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår varje dag från Stockholm, Stadsgården. Ombord pågår underhållningen sju dagar i veckan, i o...

Resekalender

27/12Bordershop direkt (100 kg) via Olofström, Bromölla, Kristianstad, Lundfrån 600:-
29/12Bordershop direkt (100 kg) via Bromölla, Kristianstad, Hörby, Malmöfrån 600:-