Skip to main content

Lübeck julmarknad

Pris från:
2 195:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss
  • Bro- väg- och färjeavgifter
  • En natt med del i dubbelrum på Atlantic Hotel, Lübeck
  • Frukost dag 2
  • Möjlighet till inköp max 25 kg/person
  • Reseledarservice
Boka resa

Den av de tyska julmarknaderna som är mest populär bland oss svenskar är utan tvekan julmarknaden i Lübeck. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland men även från grannländerna. Bland hundratals marknadsstånd njuter vi av alla härliga juldofter i äkta julstämning. 

Sök resa

Program -Läs mer här

Dag 1 – Lübeck (ca 30 mil)
Vi lämnar Sverige via Öresundsbron och åker genom Danmark till Rödby där färjan som ska ta oss vidare till Puttgarden väntar. Tidig eftermiddag når vi Lübeck och ägnar resten av dagen åt julmarknaden, som äger rum på Rådhustorget, Breite Strasse och Koberg. Varför inte bara strosa omkring i gamla stan bland alla vackra byggnader och njuta av de julpyntade gatorna. Överallt känner man doften av brända mandlar, Bratwurst och Glühwein. Marknadsstånden lockar med allehanda julsaker. Besök gärna välkända och anrika Café Niederegger mittemot rådhuset som inbjuder till julstämning och marsipanskapelser.

Dag 2 – Hemresa
Vi äter en välsmakande frukost på hotellet och har sedan ytterligare tid att njuta av julstämningen i den vackra gamla staden. Vi lämnar Lübeck vid lunchtid och åker mot Puttgarden. Vi får möjlighet till inköp i någon prisvärd gränsbutik innan det är dags för att ta färjan till Rödby. Vi fortsätter genom Danmark och via Öresundsbron når vi snart våra hemorter med juliga upplevelser i bagaget.

*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/12BussJulmarknad i LübeckMer än 82 195:-BokaMer information

Hotell

Atlantic Hotel Lübeck

Atlantic Hotel Lübeck

Atlantic Hotel, Lübeck är ett fyrstjärnigt superiorhotell, beläget i hjärtat av Lübecks gamla stad, med närhet till både julmarknaden och sevärdheter. De 135 rummen har tidlös, elegant design och rest...