Skip to main content

Malmö -Kal P. Dal, en rockhyllning

Pris från:
2 150:-
Dagar:2
Resa i modern turistbuss, en natt med del i dubbelrum på Malmö Arena Hotel, 2-rätters middag inkl. kaffe & kaka, 2 glas vin eller alkoholfritt alternativ, frukost dag 2, showbiljett till Kal P. Dal, en rockhyllning.
Boka resa

Välkomna till tidernas skånska gille på Malmö Arena med middagsunderhållning och konsert, en skånsk raps-odi med garv, gung och mellandagsbea! En hyllningskonsert till Kal P. Dal.

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Malmö (10 mil)
Vi åker från våra hemorter på förmiddagen och är framme i Malmö vid lunchtid. Vi får några timmar på egen hand i centrum och samlas igen lite senare på eftermiddagen för att åka till vårt hotell. Vi checkar in på Malmö Arena hotell, som ligger i direkt anslutning till Malmö Arena.  På kvällen bjuds vi på en rockig hyllningskonsert och storslagen krogshow med middag. De som medverkar är  Olle Jönsson, Sven Melander, Nic Schröder, Cornelius Löfmark, Sanna Persson-Halapi, Danne Stråhed, Olof Ramel och musikerna från The Ark och Dynamo.

Dag 2 – Hemresa
Vi tar sovmorgon och äter en härlig frukost på hotellet.  Det närliggande varuhuset Emporia med 142 butiker inbjuder till shopping. Här finns allt från de stora kedjorna till mindre, specialiserade butiker och även ett brett utbud av restauranger och caféer.  Vid lunchtid lämnar vi Malmö och är tillbaka i våra hemorter på eftermiddagen efter en härlig helg i Malmö.

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/12Buss Malmö – Kal P. Dal , en rockhyllningMer än 82 150:-BokaMer information

Hotell

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är ett modernt event- och affärshotell på bästa läge i Malmö Hyllie med 295 rum. Hotellet har restaurang och en skybar på 16:e våningen med en fantastisk utsikt över Malmö och Öresun...

Resekalender

23/8Bordershop (75 kg) via Åhusfrån 500:-