Malmö Opera - Skönheten och odjuret

Pris från:
1 295:-
Dagar:1
Resa i modern turistbuss, 2-rätters middag inklusive måltidsdryck, kaffe på Hurva Gästis, biljett på mittparkett till musikalen "Skönheten och odjuret" på Malmö Opera.
Boka resa

Malmö Opera bjuder på en sprakande föreställning för alla åldrar! Föreställningen är en spännande, rolig och dramatisk musikal med fantastiska kostymer, magiska möbler och storslagen scenografi!

Skönheten & odjuret är baserad på den Oscarvinnande tecknade Disneyfilmen från 1991 som i sin tur utgår från en fransk folksaga. Musikalen handlar om den självständiga och bokälskande Belle, uppfinnarens vackra dotter, som drömmer om ett liv bortom småstaden. En dag kommer hon genom skogen till det förtrollade slottet där hon blir inspärrad av det skräckinjagande odjuret. Det blir en magisk och spektakulär uppsättning med slottets förtrollade invånare och deras odjur till herre.

Titelrollerna spelas av Sofie Gunnarsson, som gjort flera hundra föreställningar av Mamma Mia – the Party i Stockholm och Fred Johanson, svensk musikalartist som spelat såväl i West End och på Broadway som på Malmö Opera.

Program

Vi åker vid lunchtid till Hurva Gästis för att avnjuta en 2-rätters middag inklusive måltidsdryck och kaffe. Vi fortsätter sedan till Malmö Opera för att se musikalen ”Skönheten och odjuret”. Föreställningen börjar kl. 18.00 och håller på ca 3 tim. inklusive en paus. Vi samlas sedan i bussen och åker direkt hem efter en härlig föreställning med extra allt!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/3BussMalmö Opera - Skönheten och odjuretMer än 81 295:-BokaMer information