Skip to main content

Malmö - Tomas Ledin, Skarpt läge

Pris från:
2 295:-
Dagar:2
Resa i modern turistbuss, en natt med del i dubbelrum på Malmö Arena Hotel, 2-rätters middag inkl. kaffe dag 1, frukost dag 2, showbiljett till Tomas Ledin på Malmö Arena.
Boka resa

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas Ledins alla odödliga hits står i centrum.  Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.

Sök resa

Program

Dag 1 – Malmö (10 mil)
Vi åker från våra hemorter på förmiddagen och är framme i Malmö vid lunchtid. Vi får några timmar på egen hand i centrum och samlas igen lite senare på eftermiddagen för att åka till vårt hotell. Vi checkar in på Malmö Arena hotell, som ligger i direkt anslutning till Malmö Arena.  Före showen äter vi en 2-rätters middag inkl. kaffe i Nilssons restaurang & bar. Kl. 19.30 är det sedan dags för Tomas Ledin och en spektakulär show i högt tempo.

Dag 2 – Hemresa 
Vi tar sovmorgon och äter en härlig frukost på hotellet.  Det närliggande varuhuset Emporia med 142 butiker inbjuder till shopping. Här finns allt från de stora kedjorna till mindre, specialiserade butiker och även ett brett utbud av restauranger och caféer.  Vid lunchtid lämnar vi Malmö och är tillbaka i våra hemorter på eftermiddagen efter en härlig helg i Malmö.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/11BussMalmö - Tomas Ledin, Skarpt lägeMer än 82 295:-BokaMer information

Hotell

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är ett modernt event- och affärshotell på bästa läge i Malmö Hyllie med 295 rum. Hotellet har restaurang och en skybar på 16:e våningen med en fantastisk utsikt över Malmö och Öresun...

Resekalender

23/8Bordershop (75 kg) via Åhusfrån 500:-