Skip to main content

Nöjeskryssning med Viking Cinderella -Lasse Stefanz

Status:
Fullt

Nordens största dansband - Lasse Stefanz bjuder på en kryssning utöver det vanliga. Hela fartyget går i det legendariska bandets tecken. Följ med och byt den trista vardagen mot underhållning, matupplevelser, taxfreeshopping, sköna spabehandlingar och en härlig kryssning Stockholm – Mariehamn.

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm, kryssning (55 mil)
Avresa på morgonen från respektive påstigningsplats. I Ljungby stannar vi för att äta en god frukost. Vi samlas åter i bussen och fortsätter norrut. Under resans gång gör vi även uppehåll för möjlighet att köpa lunch innan vi når Stockholm tidig kväll. Vi checkar in på Viking Cinderella och gör oss bekväma i våra hytter. Under båtfärden som går genom den vackra skärgården avnjuter vi en god middagsbuffé inklusive fritt öl, vin, vatten och kaffe. Vi har sedan kvällen fri att njuta av alla faciliteter.

Det bjuds på talkshow med sångaren Olle Jönsson, LS-quiz med fina priser, signering och meet and greet. Dessutom, karaoke för den som vill sjunga sin egen LS-låt. Och givetvis – ett efterlängtat ös på dansgolvet. Och det bästa av allt – en helkväll i nattklubben Étage där Lasse Stefanz bjuder på alla sina hits. Ombord finns även Pia Pihlgrens, party-trubadurerna Calle Nilsson och Jesper Pantzar som höjer stämningen i Melody och rutinerade pianisten Elin Örebrand som bjuder på ljuva toner i Bottega Winebar, dessutom med ett särskilt set under kvällen (samt returresan) med Lasse Stefanz-låtar!

 

Dag 2 – Kryssning, hemresa
Efter en god frukostbuffé tillbringas tiden på båten efter egna önskemål. Passa på att besöka spa och relaxavdelningen eller shoppa i taxfree-butiken.  Klockan 14:00 är vi åter på land i Stockholm och åker med bussen söderut efter en festlig och avkopplande minisemester. Vi gör uppehåll för bensträckare och möjlighet att köpa middag innan vi når våra hemorter.

 

Rederi: Viking Line 
Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår varje dag från Stockholm, Stadsgården. Ombord pågår underhållningen sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJs. Ombord finns flera olika restauranger att välja mellan. 
www.vikingline.se

 

OBS!
Åldersgräns för kryssningar med Cinderella är 20 år. Resenärer som är under 20 år få endast resa i sällskap med målsman.
*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Hotell

Viking Line Cinderella

Viking Line Cinderella

Viking Cinderella trafikerar sträckan Stockholm – Mariehamn och avgår varje dag från Stockholm, Stadsgården. Ombord pågår underhållningen sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och...