Nyår i Hamburg

Pris från:
3 975:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, två nätter med del i dubbelrum på Hotel Senator, Hamburg, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur, nyårsfirande på Hofbräu Wirtshaus Hamburg Esplanade inklusive entré, levande musik, nyårsbuffé & nattamat, reseledarservice.
Boka resa

Fira nyår i metropolen Hamburg och njut av färgsprakande fyrverkerier vid vattnet. Förvänta dig en spännande stad med mycket att se och uppleva. Överallt är det nära till vatten, stora affärsgator och nöjeskvarter.

 

Program

Dag 1 - Hamburg (45 mil)
Avresa från våra hållplatser på morgonen. Vi lämnar Sverige via Öresundsbron och fortsätter genom Danmark till färjan Rödby – Puttgarden. Under färjeöverfarten finns det möjlighet att äta lunch. Väl framme i Tyskland fortsätter vi direkt till Hamburg. På eftermiddagen checkar vi in på centralt belägna hotell Senator och får sedan egen tid. Hotellet är beläget i stadsdelen St. Georg med gångavstånd till sevärdheter, shopping, Alstersjön och centralstationen.  För den som önskar finns det möjlighet att avsluta dagen med en gemensam middag. Tillval: 3-rätters middag 325:- (bokas i samband med resan).

Dag 2 - Nyårsafton     
Vi äter en välsmakande frukost på hotellet och har sedan en hel dag framför oss att upptäcka Hamburg. På förmiddagen gör vi en bussrundtur och får bl. a. se det nya spektakulära konserhuset Elbphilharmonie, Rådhuset, TV-tornet, Reeperbahn,  Alstersjöarna och det stora hamnområdet.  Efter rundturen blir det gott om tid att utforska Hamburg på egen hand. Det finns mycket att välja på, de stora varuhusen längs Mönckebergstrasse, mängder av små affärer och boutiquer i Hanseviertel eller kanske lockar ett besök på något museum. På kvällen samlas vi och åker gemensamt med vår buss till omtyckta Hofbräu vid Alster, där vi ska fira in det nya året. Vi bjuds på härlig stämning med levande musik, buffé & nattamat.  

Dag 3 – Nyårsdagen, Hemresa
Efter ett festligt nyårsfirande får vi sovmorgon och äter sedan en god frukostbuffé. Vi får tid att strosa runt och njuta av omgivningen innan vi lämnar Hamburg vid lunchtid. Vi åker norrut mot Puttgarden och tar samma väg tillbaka mot våra hemorten där vi är åter framåt kvällen efter en minnesvärd nyårsresa. 


 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/12BussNyår i HamburgMer än 83 975:-BokaMer information

Hotell

Senator Hotel Hamburg

Senator Hotel Hamburg

Senator är ett privatägt 4-stjärnigt hotell, som är beläget i centrala Hamburg i det livliga St. Georg nära allt. Rådhustorget och shoppinggatan Mönckebergstrasse ligger en kort promenad från hotellet...