Skip to main content

Öland - H.K.H. Kronprinsessans födelsedag

Pris från:
2 595:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss, en natt med del i dubbelrum, Calmar Stadshotell, frukost på hotellet dag 2, lunch inklusive måltidsdryck på Park Hermina, entré till Kalmar slott, reserverade sittplatser på Victoriadagen, guidad visning av Solliden, lunch inklusive måltidsdryck på Strand Hotell, Borgholm.
Boka resa

Följ med till ljuvliga Öland och var med om firandet av H.K.H. Kronprinsessans födelsedag. Vi får även uppleva Kalmar Slott och äta en god lunch på Park Hermina som komikern Robert Gustafsson är delägare i!

Sök resa

Program

Dag 1 - Kalmar & Borgholm (29 mil)
Efter upphämtning kör vi direkt mot Kalmar där vi börjar med att besöka Kalmar Slott. Innan vi beger oss till vårt hotell för incheckning äter vi en god lunch. Därefter ca kl. 15:30 samlas vi i bussen och åker via den 6 km långa Ölandsbron till Borgholm för att delta i firandet av H.K.H. Kronprinsessan Victorias födelsedag.

Huvuddelen av det offentliga firandet innefattar bland annat uppträdanden av flera kända artister. I kungafamiljens närvaro äger firandet rum på Borgholms IP och sänds även på TV. På Victoriadagen utdelas också sedan 1979 det välkända Victoriastipendiet för framgångsrika svenska sportprestationer. Vi intar våra reserverade platser och njuter av härligt födelsedagsfirande med pompa och ståt.

Efter en händelserik kväll åker vi tillbaka till hotellet för en god natts sömn.

Dag 2 - Öland & Hemresa (29 mil)
Utvilade och efter en god frukost är det dags att checka ut från hotellet. Vi åker över till Öland för att besöka Solliden. Här möter vi upp en guide som ska visa oss runt och berätta om den kungliga sommarbostaden. Innan vi lämnar Öland för denna gången ska vi avnjuta en god lunch på Strand Hotell Borgholm. 

Vi beräknar att nå våra avstigningsorter framåt kvällen. Med härliga minnen och säkert någon souvenir i bagaget, tar vi farväl för denna gång

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/7BussÖland - H.K.H. Kronprinsessans födelsedag62 595:-BokaMer information

Hotell

Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell ligger i centrum på Stortorget, med gångavstånd till Kalmar slott, restauranger och nöjesliv. Här bor vi i ljusa och bekväma rum. Hotellet har egen restaurang och bar. www.ligula.se...

Resekalender

25/6TUR för en dag - HORNBÆK i sommarskrud (via Getinge, Haverdal, Halmstad)från 295:-