Skip to main content

Öland -HKH Kronprinsessans födelsedag

Pris från:
2 695:-
Dagar:2
  • Resa i modern turistbuss, en natt med del i dubbelrum, Hotell Kalmarsund, frukost på hotellet dag 2, entré på Kalmar slott, reserverade sittplatser på Victoriadagen, middag på Ekerum Resort, Borgholm, lunch inklusive dryck på Park Hermina.
Boka resa

Följ med till ljuvliga Öland och var med om firandet av HKH Kronprinsessans födelsedag. Vi får även uppleva Kalmar Slott och äta en god lunch på Park Hermina som komikern Robert Gustafsson är delägare i!

Sök resa

Program

Dag 1 - Kalmar & Borgholm (29 mil)
Efter upphämtning kör vi direkt mot Kalmar. Vi får ett par timmar att tillbringa på egen hand. Passa på att äta en god lunch innan vi beger oss till vårt hotell för incheckning. Därefter ca kl. 15:30 samlas vi i bussen och via den 6 km långa Ölandsbron ta oss vidare till Borgholm för att delta i firandet av HKH Kronprinsessan Victorias födelsedag. Huvuddelen av det offentliga firandet innefattar bland annat uppträdanden av flera kända artister. I kungafamiljens närvaro äger firandet rum på Borgholms IP och sänds även på TV. På Victoriadagen utdelas också sedan år 1979 det välkända Victoriastipendiet för framgångsrika svenska sport-prestationer. Vi intar våra reserverade platser och njuter av härligt födelsedagsfirande med pompa och ståt. Efter en händelserik kväll fortsätter vi till Ekerum Resort där vi äter en sen men god middag innan det åter har blivit dags att åka tillbaka till hotellet.

Dag 2 - Hemresa (29 mil)
Utvilade och efter en god frukost har det blivit dags att checka ut från hotellet. Vi åker den korta sträckan till Kalmar slott. Innan vi lämnar Kalmar för denna gången ska vi avnjuta en god lunch på Park Hermina som ligger strax intill Kalmar Slott. Vi beräknar att nå våra avstigningsorter framåt kvällen. Med härliga minnen och säkert någon souvenir i bagaget, tar vi farväl för denna gång.

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/7BussÖland - H.K.H. Kronprinsessans födelsedagMer än 82 695:-BokaMer information

Hotell

Best Western Plus Kalmarsund Hotell, Kalmar

Best Western Plus Kalmarsund Hotell, Kalmar

Best Western Kalmarsund hotell ligger mitt i city med gångavstånd till Kalmarslott, restauranger och nöjesliv. Här bor ni i ljusa, bekväma rum och det finns även en relaxavdelning på taket. www.bestwe...

Resekalender

25/4Ullared (via Tollarp-Osby)från 240:-