Skip to main content

Öland - Skördefest och herrgårdsmiljö

Pris från:
3 695:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss. två nätter med del i dubbelrum på Stufvenäs Gästgifveri, frukost dag 2 & 3, middag dag 1 & 2, lunch dag 2, besök på Konstnatten, Öland, besök på Skördefesten, Öland, reseledarservice.
Boka resa

Smultronstället vid Kalmarsund finner du endast 200 meter från vattnet i en historiskt naturskön omgivning med skogen, fälten och vattnet precis runt hörnet. Här får du fantastisk mat från närområdet, dryck av hög klass samt ett personligt bemötande med värme och omtanke från personalen. Helt enkelt en helhetsupplevelse för alla sinnen i en harmonisk och rogivande miljö. Med upplevelserika utfärder till Öland tillsammans med vår reseledare blir resan lite utöver det vanliga.

Sök resa

Program

Dag 1 – Stufvenäs (25 mil)
Med avresa från våra påstigningsorter kör vi från Skåne och vidare genom Blekinge, Sveriges trädgård. Under färden gör vi uppehåll för lunch och bensträckare innan vi når Stufvenäs, sen eftermiddag. Efter incheckning gör vi oss bekväma i våra rum och samlas sedan för en gemensam middag i restaurangen. Därefter är det dags för avresa till Konstnatten på Öland. Här får vi konstrelaterade upplevelser under tiden som vi åker genom den mörka Ölandsnatten. Vid midnatt beräknas vi köra tillbaka till Stufvenäs för en god natts sömn.

Dag 2 - Skördefesten
Vi startar dagen med en god frukost. Sedan är förmiddagen fri för vila och det finns även möjlighet att njuta av Bansai Spa (behandlingar bokas separat). Lunch äter vi i gästgifveriets restaurang innan vi åker till Öland. Idag är det mathantverk som står på schemat. Tidig kväll åker vi tillbaka till Stufvenäs och denna kväll bjuds det på en 3-rätters middag. Kvällen är sedan fri.

Dag 3 – Hemresa (25 mil)
Efter en god natts sömn äter vi en stadig frukost. Vi checkar ut från Stufvenäs med härliga minnen i bagaget och påbörjar vår resa hemåt. Vi gör paus för bensträckare och för lunch på läckra Wägga Fisk & Delikatessrökeri, innan vi når våra resp. påstigningsorter på kvällen.

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/9BussÖland - Skördefest och HerrgårdsmiljöMer än 83 695:-BokaMer information

Hotell

Stufvenäs Gästgifveri, Söderåkra

Stufvenäs Gästgifveri, Söderåkra

Fantastisk mat från närområdet, dryck av hög klass samt ett personligt bemötande med värme och omtanke från personalen. En helhetsupplevelse för alla sinnen i en harmonisk och rogivande miljö. På Stuf...

Resekalender

23/8Bordershop 75 kg (via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmö)från 520:-