Skip to main content

Polenkryss med Gdynia, Sopot & Gdansk

Pris från:
1 695:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, färjeavgift Karlskrona – Gdynia t/r, vägskatt, två nätter med del i tvåbäddshytt insides, Stena Line, frukost dag 2 & 3, middagsbuffé inklusive fri dryck öl, vin, kaffe m.m. dag 2, guidad rundtur i Trestadsområdet (Gdynia, Sopot, Gdansk) och reseledarservice.
Boka resa

Följ med på en härlig Polenkryss och njut av två kvällar ombord och en heldag i land.  Ombord på Stena Lines fartyg kan du koppla av i den fina spa-avdelningen, äta gott, och umgås med vänner – ett perfekt avbrott i vardagen! Vi gör en guidad rundtur och du får även möjlighet till förmånlig shopping.

Vi åker med fartygen Stena Vision (22/9) eller Stena Spirit (17/10).
 

 

Sök resa

Program

Dag 1 – Karlskrona (20 mil)
Avresa till Verköterminalen i Karlskrona där vi checkar in på Stena Lines fartyg på kvällen. Vi går ombord och installerar oss i våra hytter innan vi samlas i restaurang Taste för att avnjuta en gemensam *middagsbuffé inklusive fri dryck - öl, vin, kaffe m.m. Fartyget avgår från Karlskrona kl. 21.00. 

(*Vid avresa den 17/10 ingår middags-buffén dag 2 istället)

Dag 2 – Rundtur & shopping
Vi äter frukost ombord innan det är dags för avstigning i Gdynia. Vi gör en guidad rundtur i det spännande Trestads-området - Gdynia, Sopot, Gdansk och får möjlighet till lunch och lite egen tid i Gdansk. Vi åker vidare till Gdynia där vi får tid till inköp på det stora shopping-centret Riviera - med 250 butiker, caféer & restauranger. Sedan är det dags att återvända till Stena Lines fartyg för incheckning. Fartyget lämnar Gdynia kl. 19.30. Middagen äter vi i egen regi och kvällen är sedan fri att njuta av det goda livet ombord. 

Om man vill tillbringa dagen på egen hand är det enkelt att ta sig med taxi in till Gdynias centrum eller till shoppingcentret Riviera. Hytt, färja är tillgänglig under dagen. Glöm inte att ta med pass och boardingkort i land, för incheckning på hemresan.

Dag 3 – Hemresa
Vi äter frukostbuffé ombord innan det är dags för avstigning i Karlskrona.  Sedan fortsätter vi vidare till respektive hemort efter en härlig kryssning.

 

Rederi:
Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 38 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 21 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien. Vi åker med fartygen Stena Vision (22/9) eller Stena Spirit (17/10) som bjuder på en bekväm resa till Gdynia i Polen med underhållning, spa med havsutsikt, Bordershop ombord och god mat.

 
   

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/10BussPolenkryss med Gdynia, Sopot & Gdansk21 695:-BokaMer information

Hotell

Stena Line

Stena Line

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 38 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 21 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien. Fartygen...

Resekalender

26/9Burg Centrum - Vinprovning & shoppingfrån 1 695:-