Skip to main content

Rom -Den eviga staden

Pris från:
8 395:-
Dagar:5
  • Bussresa Kastrup t/r, bro- & vägavgifter, flygresa Kastrup – Rom (Fiumicino) t/r inkl. flygskatter (Norwegian), bussresa flygplatsen – hotellet t/r, fyra nätter med del i dubbelrum på Raeli Hotel Lux, Rom, frukost dag 2 - 5, stadsrundtur med lokalguide i Rom (med buss och till fots), reseledarservice.
Boka resa

Att få tillbringa några dagar i Rom är en dröm för många. Följ med och upplev Roms många imponerande och oerhört vackra sevärdheter. Vårt hotell har ett utmärkt läge i hjärtat av Rom, en perfekt bas för att upptäcka Roms skönhet och historia på egen hand. Guidad stadsrundtur och reseledarservice ingår. 


 

Sök resa

Program

Dag 1 – Rom
Tidig avresa från våra påstigningsorter för resa till Kastrup.  Flyget (Norwegian) avgår på morgonen till Rom, Fiumicino. Flygresan tar 2 ½ timme och vi landar kl. 09.35.  Därefter busstransfer till vårt hotell i centrum. Eftermiddagen och kvällen är sedan till fritt förfogande.

Dag 2-4 – Stadsrundtur, Rom på egen hand
Den andra dagen inleder vi med en omfattande stadsrundtur med en lokalguide. Vi får se många av Roms sevärdheter som t. ex. templet Pantheon, Forum Romanum med sina triumfbågar, tempelruiner och basilikor, Spanska trappan och Fontana di Trevi. Vi gör rundturen både med buss men till största delen till fots, så bekväma skor rekommenderas.

Resten av dagen samt dag 3 och 4 har vi gott om tid att utforska Rom på egen hand. Njut av folkvimlet från en uteservering, prova det italienska köket och utforska sevärdheterna som är många - Piazza Navona med sina vackra fontäner och caféer, Vatikanen och Trastevere, Colloseum. 

Dag 5 – Hemresa
Efter frukost busstransfer till flygplatsen Fiumicino, för hemresa med Norwegian kl.10.20 till Kastrup. Vår buss möter på flygplatsen för återresa till våra hemorter efter en oförglömlig resa.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/10BussRom - Den eviga stadenMer än 88 395:-BokaMer information

Hotell

Raeli Hotel Lux, Rom

Raeli Hotel Lux, Rom

Raeli Hotel Lux är ett fyrstjärnigt hotell inrett i klassisk italiensk stil. Hotellet är beläget på ett lugnt och centralt l läge i Rom, bara 10 minuters promenad från järnvägsstationen Termini och 80...

Resekalender

25/6TUR för en dag - HORNBÆK i sommarskrud (via Getinge, Haverdal, Halmstad)från 295:-