Skip to main content

Rostock -På egen hand

Pris från:
3 095:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss
  • Bro-, väg- & färjeavgifter
  • Rundtur, Warnermünde & Heiligendamm, dag 1
  • Två nätter med del i dubbelrum, Pentahotel, Rostock
  • Middag på hotellet dag 1
  • Frukost på hotellet dag 2 & 3
  • Möjlighet till inköp max 25 kg/p
  • Reseledarservice
Boka resa

Följ med på en härlig weekendresa till Rostock. Vi bor centralt på Pentahotel, i samma byggnad som Galleria Rostocker Hof och med shoppinggatan utanför dörren. 

 

Sök resa

Program -Rostock på egen hand

Dag 1 – Rostock (25 mil)
Avresa på morgonen via Öresunds-bron och genom Danmark till Gedser, där vi tar färjan till Rostock. Under överfarten som tar ca 2 timmar, finns det möjlighet att köpa lunch. Efter ankomst i Rostocks hamn gör vi en liten bussrundtur utmed kusten till den gamla fiskebyn Warnemünde, till Heiligendamm, Tysklands äldsta bad- och kurort. Efter en intressant rundtur tar vi oss till Penta Hotel i hjärtat av Rostock. Vi checkar in och gör oss bekväma i våra rum. På kvällen samlas vi hotellets restaurang för att avnjuta en god middag. 


Dag 2 – På egen hand
Efter en god frukostbuffé spenderas dagen helt efter egna önskemål. Har du siktet inställt på shopping så rekommenderas varmt Köpcentret Rostocker Hof, som ligger under samma tak som vårt hotell. Passa även på att strosa runt bland korsvirkeshus, sevärdheter, butiker, fik och mysiga restauranger som finns i den gamla Hansastaden. Även hamnen ligger i närheten och är väl värt ett besök. 

Dag 3 - Hemresa     
Utvilade och efter en god frukostbuffé finns det tid till en sista promenad i staden. Vid lunchtid samlas vi i bussen och åker till någon prisvärd gränshandel. Vidare samlas vi åter i bussen för vidare färd till hamnen där färjan som ska ta oss till Danmark, väntar. Snart är vi åter på svensk mark. Med härliga upplevelser och säkert en och annan souvenir i bagaget, tar vi farväl för denna gång.


*Med reservation för tryckfel & ändringar!

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/4BussRostock -På egen handMer än 83 095:-BokaMer information

Hotell

Pentahotel, Rostock

Pentahotel, Rostock

Pentahotel, Rostock är beläget i hjärtat av den historiska stadskärnan. Hamn-staden med sin unika Hansastad av stil, rikedom, restauranger, klubbar och teatrar breder ut sig precis i närheten av hotel...