Skip to main content

Rostock Påskmarknad

Pris från:
2 395:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, bro-, väg- & färjeavgifter, två nätter med del i dubbelrum på Die kleine Sonne, Rostock, middag på hotellet dag 1, frukost dag 2 & 3, guidad
  • stadsvandring i Rostock, möjlighet till inköp max 25 kg/person, reseledarservice.
Boka resa

Följ med på en härlig weekendresa till Rostock. Hela staden är vackert påskpyntad och i centrum finns marknadsbodar där man säljer allt som hör påsken till. Vi bor på Die kleine Sonne, nära marknaden och shoppinggatan, Kröpeliner Strasse.

Sök resa

Program

Dag 1 – Rostock (25 mil)
Avresa på morgonen via Öresundsbron och genom Danmark till Gedser, där vi tar färjan till Rostock. Under överfarten som tar ca 2 timmar, finns det möjlighet att äta lunch. Väl framme i Tyskland åker vi direkt in till Rostocks centrum och kan ge oss ut på påskmarknaden för att njuta av den härliga atmosfären. Lite senare på eftermiddagen checkar vi in på Die kleine Sonne. På kvällen samlas vi på hotellet för att äta middag tillsammans.

Dag 2 - Påskmarknad
Efter frukost tar vår reseledare med oss på en guidad stadsvandring i maritim atmosfär.  Resten av dagen ägnar vi åt påskmarknaden i centrum, som sträcker sig från Neuer Markt, Kröpeliner Strasse, Universitetsplatsen till Kröpeliner Tor. Vi njuter av våren, shoppar och strosar runt i Rostocks mysiga centrum. Runt 80 påskbodar lockar med alla sorters delikatesser som rökt fisk från Warnemünde, Rostocks rökta korv och konsthantverk m.m. På kvällen får vi möjlighet att prova någon av Rostocks mysiga restauranger på egen hand.  

Dag 3 - Hemresa            
Vi äter frukost på hotellet och lämnar Rostock på förmiddagen. Innan vi tar färjan över till Gedser får vi möjlighet till inköp i någon gränsbutik. Vi fortsätter till Sverige och är åter i våra hemorter på kvällen efter en avkopplande och trivsam resa.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/4BussRostock PåskmarknadMer än 82 395:-BokaMer information

Hotell

Hotel Die kleine Sonne, Rostock

Hotel Die kleine Sonne, Rostock

Hotellet är beläget i centrum med perfekt utgångsläge för att utforska stadens utbud av shopping, restauranger, caféer och sevärdheter. Die kleine Sonne, Rostock är beläget mitt i centrum. Sevärdheter...

Resekalender

27/1Ullared (via Hörby, Gårdstånga, Lund, Malmö)från 100:-