Skip to main content

Sanna Nielsen på Hamburger Börs

Pris från:
3 895:-
Dagar:3
  • Resa i modern turistbuss, två nätter med del i dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten, Stockholm, frukost dag 2 & 3, stadsrundtur, showbiljett (kategori A) till Sanna Nielsens show "Mitt Sanna jag" på Hamburger Börs inkl. 2-rätters middag, reseledarservice.
Boka resa

Följ med på en härlig weekendresa till Stockholm, som bjuder på avkoppling, sightseeing, shopping och en fantastisk show med Sanna Nielsen på Hamburger Börs - en show deluxe.

Sök resa

Program

Dag 1 – Stockholm (60 mil)
Efter upphämtning på våra hållplatser kör vi norrut mot huvudstaden. Vi gör uppehåll för fika och lunch på lämpliga platser under resans gång och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning är kvällen fri för egna arrangemang. Vårt hotell, Clarion  Amaranten ligger i centrala Stockholm med ett perfekt läge för dig som vill uppleva stadens alla sevärdheter och nöjen.

Dag 2 – Stadsrundtur & show på Hamburger Börs
Vi äter en välsmakande frukostbuffé på hotellet och gör sedan en stadsrundtur med vår buss. Vi får bland annat se det vackra Stadshuset och Kungliga slottet.  Sedan har vi hela dagen till fritt förfogande att på egen hand utforska stadens utbud av butiker och sevärdheter. På kvällen åker vi till Hamburger Börs för middag och show med Sanna Nielsen och efter showen går bussen tillbaka till vårt hotell.

Dag 3 – Hemresa (60 mil)
När vi har avnjutit frukosten på hotellet checkar vi ut och åker söderut. Vi gör uppehåll för lunch och fika och når framåt kvällen våra hemorter efter en härlig weekend i Stockholm.

Show 
Sanna Nielsen gör sin alldeles egna show "Mitt Sanna jag". Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder såsom Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby, Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler. Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken - en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sveriges absolut bästa musiker bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag. 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
15/2BussStockholm - Sanna Nielsen på Hamburger Börs Mer än 83 895:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/3BussStockholm - Sanna Nielsen på Hamburger Börs Fullt3 895:-FulltMer information

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm

Clarion Hotell Amaranten ligger med cirka tio minuters promenad från centralstationen i Stockholm. Det är ett perfekt läge för den som vill upptäcka stadens centrala delar. Hotellet erbjuder restauran...

Resekalender

27/1Ullared (via Hörby, Gårdstånga, Lund, Malmö)från 100:-
29/1Bordershop 75 kg (via Kristianstad, Åhus, Gärds Köpinge, Tollarp, Hörby, Lund, Malmö)från 520:-