Skip to main content

Shopping i Kostas magiska julvärld

Pris från:
495:-
Dagar:1
Mässrabatt per vuxen: 175:-
  • Resa i modern turistbuss
  • Jultallrik, Matmagasinet
  • Guidat besök, Kosta Glasbruk
  • Reseledarservice
Boka resa

Vi kliver in genom de stora portarna och får uppleva en magisk julvärld med stjärnhimmel av gnistrande juleljus, hundratals julgranar och mängder av juldekorationer. I Glasbruket får vi en guidad visning & på Kosta Outlet gottar vi oss med prisvärd märkesshopping & julmat! 

Sök resa

Program -Läs mer här

Efter upphämtning, styr vi bussen mot det småländska landskapet till Kosta. På Kosta Outlet har julen flyttat in och vi bjuds på en julupplevelse utöver det vanliga. Vi kliver in genom de stora portarna och får uppleva en magisk julvärld med stjärnhimmel av gnistrande juleljus, hundratals julgranar och mängder av juldekorationer. Här får vi tid att utforska omgivningarna på egen hand. Beundra den juliga atmosfären, unna dig något gott eller varför inte strosa runt bland butikerna som säljer glas, konst och märkesvaror till outletpriser. Kanske hittar du den perfekta julklappen? Butikerna är fyllda med lockande erbjudande och här finns även försäljning av julens delikatesser som glögg, ost, sill, korvar och så klart julgodis!

Vi tar en paus i shoppandet & avnjuter Matmagasinets klassiska jultallrik. Mätta och belåtna går vi tvärs över gatan till Glasbruket. Här ska vi få en intressant guidad visning. Resten av dagen spenderas efter eget behag i Kostas magiska julvärld. 

När skymningen faller smyckas Kosta upp av sex miljoner juleljus och blir en av Sveriges mest upplysta orter, bara det en fantastisk upplevelse. Efter en härlig dag i julens tecken samlas vi åter i bussen. Vi reser hemåt och tar farväl med härliga minnen och säkert en och annan klapp i bagaget. 

 

KOSTA OUTLET
På Kosta Outlet hittar du det mesta – och till fantastiska priser! 20 000 kvadratmeter shopping för hela familjen. Allt du drömmer om och allt du behöver! Vi har ett utbud på över 200 olika internationella varumärken. Inom mode erbjuder vi kläder, skor och sportutrustning från de bästa varumärkena. Vi har stor bredd på inredning och design, glas och porslin, böcker och blommor. Här finns också gott om trivsamma kaféer och matställen där du kan samla energi. Dessutom rekommenderar vi att du besöker den unika glasbruksmiljön i anslutning till Kosta Outlet och förundras över ett urgammalt hantverk med världsberömmelse!

*Med reservation för feltryck & ändringar!
 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/11BussShopping i Kostas magiska julvärld (via Vellinge, Malmö, Lund)Mer än 8495:-BokaMer information
17/11BussShopping i Kostas magiska julvärld (via Ystad, Tomelilla, Degeberga, Kristianstad)Mer än 8495:-BokaMer information
25/11BussShopping i Kostas magiska julvärld (via Hörby, Linderöd, Tollarp, Kristianstad)Mer än 8495:-BokaMer information
2/12BussShopping i Kostas magiska julvärld (via Vellinge, Malmö, Lund)Mer än 8495:-BokaMer information
6/12BussShopping i Kostas magiska julvärld (via Kristianstad, Fjälkinge, Bromölla, Näsum, Olofström)Mer än 8495:-BokaMer information